Parser – PHP – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Parser – PHP – Fórum – Programujte.comParser – PHP – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
flyer
~ Anonymní uživatel
10 příspěvků
10. 7. 2007   #1
-
0
-

Z níže uvedeného skriptu načítám novinky z jiného webu a chtěl bych se zeptat
jestli by to šlo nějak udělat abych mohl vypisovat ty položky v různém
pořadí
<?
function parser($url){
$vyber = file_get_contents("$url");

if(!$vyber){
echo "Funkce file_get_contents není na vašem hostingu povolená. Pro zmizení
toho textu vypněte funkci RSS Parser v nastavení. (ID=15)";
}


preg_match_all("'<B>(.*?)</B>'si", $vyber, $title);





for($i = 7; $i <= 9; $i++)
{

$zadatel = $title[1][$i];

echo"<li>$zadatel</li>";

}

}



echo parser("http://www.nejakaadresa.cz",5);
?>

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Reklama
Reklama
insider0
Věrný člen
11. 7. 2007   #2
-
0
-

no muzes si to ulozit do pole



$zadatel = array(); // vyprazdneni promenne, pokud uz v ni neco bylo ...

for($i = 7; $i <= 9; $i++)
{
$zadatel[] = $title[1][$i];
}

a po skonceni cyklu pracovat s tim polem, pak si to muzes radit a delat si s tim co chces a vypises to az budes chtit ...

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
I don't want to see you go,[br] The sky is over[br] Even though we can't afford[br] The sky is over,[br] The sky is over us.[br][br] CIVILIZATION IS OVER
11. 7. 2007   #3
-
0
-

Co je to za konstrukci, proc vypisujes hodnotu funkce, ktera nic nevraci...?

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Prosím, jestli potřebujete s něčím poradit,zeptejte se na fóru. Jakýkoliv bezdůvodný pokus mě kontaktovat skončí okamžitým přidáním do ignore listu![br][br] Současný počet osob, které to nepochopily: 7
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 47 hostů

Podobná vlákna

Parser v c# — založil Misiak

C# a Sql parser — založil ondra

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý