WinApi 3-díl – C / C++ – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

WinApi 3-díl – C / C++ – Fórum – Programujte.comWinApi 3-díl – C / C++ – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
Alan0
Věrný člen
5. 5. 2006   #1
-
0
-

Zdarec. Mam proble s 3.dilem winapi v c++. Nejak sem to nepochopil, Vytvorim si definici zdroju, ulozim to jako treba zdroje.rc, ale zadna hlavicka se mi nevytvori.

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
PSP user|Web developer|C4D user||Maya Lamer|Photoshop User|Guitar player
Reklama
Reklama
Duch
6. 5. 2006   #2
-
0
-

Nev?m jak v?m, ale mn? se ve slo?ce s projektem vytvo?? 3 soubory: "muj-nazev_private.h, muj-nazev_private.rc, muj-nazev_private.res", kter? v Dev-C++ nejsou p??mo viditeln? a pokud je otev?u, jsou tam n?jak? definice a koment??, ?e to vytvo?il Dev-C++ a nem?m to editovat. Jinak si na vlastn? definice pravd?podobn? budete muset vytvo?it hlavi?kov? soubor nebo je ps?t p??mo do soubor? se zdrojov?m k?dem.

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Peter D.0
Expert
18. 5. 2006   #3
-
0
-

Al napsal:

Zdarec. Mam proble s 3.dilem winapi v c++. Nejak sem to nepochopil, Vytvorim si definici zdroju, ulozim to jako treba zdroje.rc, ale zadna hlavicka se mi nevytvori.



Ze ty mas VC++ :D
ak ho mas (ja pouzivam VC98 teda 6.0 ) tak sa ti resource.h vytvori, len nie je tam na tej liste, asi ho pred tebou skryva, skus sa pozriet do tej zlozky kde mas projekt ulozeny :pc:

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Program nemusi fungovat rychle, staci ze funguje dostatecne rychle.
23. 5. 2006   #4
-
0
-

Pokud máš Dev-C++ tak tam zdroje přidáš:?File New Resource File...
Zeptá se tě to, jestli chceš přidat zdroj do stávajícího projektu...Dáš OK a je to? ???:))?

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
23. 5. 2006   #5
-
0
-

Toho, že to nemám upravovat si vůbec nevšímej (viz 3.lekce WinApi) a klidně tam připiš vlastní definice...

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Alan0
Věrný člen
4. 7. 2006   #6
-
0
-

No právě, že mám dev-c++. Dám vytvořit novou definici zdrojů, a otevře se mi prázdnej list. Uložím to jako *.rs . A nic, žádná hlavička se nevytvoří :(( :grr:

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
PSP user|Web developer|C4D user||Maya Lamer|Photoshop User|Guitar player
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 105 hostů

Podobná vlákna

WIN32API 3. díl HELP prosím — založil whysper

WinAPI — založil QWERTY

Winapi — založil loma

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý