Spustenie programu v C# – .NET – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Spustenie programu v C# – .NET – Fórum – Programujte.comSpustenie programu v C# – .NET – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
anonym
~ Anonymní uživatel
429 příspěvků
6. 12. 2007   #1
-
0
-

Takže mal by som takyto problem, normalne vytvorim projekt v SharpDevelop a napisem napr. toto

using System;


class MainClass
{
public static void Main()
{
Console.WriteLine("Ahoj!");
Console.ReadKey();
}
}


ulozim do projektu a dam to zelene tlacito spustit program a vypise mi
Vstup nebyl určen. (CS2008) ale ked to idem kompilovat klasicky cez príkazovy riadok a vytvorim exe subor ide to v poriadku a prekladac taktiez neohlasi ziadny error, mozno je to nejaka mala somarina ale nvm si s tym radu uz dlhsiu dobu preto sa obraciam na vas.
Dakujem za dobre odpovede

Nahlásit jako SPAM
IP: 91.127.67.–
Reklama
Reklama
DeaLer+2
Hero
6. 12. 2007   #2
-
0
-

To anonym : Na to se ptá snad každej druhej, opravdus to na netu nenašel?

using System; 


class MainClass
{
public static void Main(string[] args)
{
Console.WriteLine("Ahoj!");
Console.ReadKey();
}
}


To by mělo fungovat.

Nahlásit jako SPAM
IP: 84.21.124.–
Dušan Janošík | web: djanosik.cz, @djanosik
anonym
~ Anonymní uživatel
429 příspěvků
6. 12. 2007   #3
-
0
-

to som skúšal už dávnejšie ale nezabralo...a ano uložil som to :)

Nahlásit jako SPAM
IP: 91.127.67.–
DeaLer+2
Hero
6. 12. 2007   #4
-
0
-

Omg, tuhle chybovku si vždycky spletu (v této diskuzi už podruhý ... jen kdybys hledal). Prostě ten tvůj soubor není součástí projektu.

Nahlásit jako SPAM
IP: 84.21.124.–
Dušan Janošík | web: djanosik.cz, @djanosik
anonym
~ Anonymní uživatel
429 příspěvků
6. 12. 2007   #5
-
0
-

nove riešenie-->Prázdny projekt-->potom dam novy subor (prazdny subor), napisem kod a ulozim ho tam kde mam projekt
ja fakt nvm kde robim chybu :(

Nahlásit jako SPAM
IP: 91.127.67.–
DeaLer+2
Hero
6. 12. 2007   #6
-
0
-

To anonym : Ach jo, proč já se vůbec namáhám. Je sice pěkný, že tam vytváříš projekt a souboru, ale ten soubor není součástí toho projektu (nestačí ho jen uložit do stejný složky). Podívej se do Solution Exploreru (průzkumník řešení), je to jede z panelů po stranách. Ten tvůj uloženej soubor tam jistě nikde nebude, tak ho tam přidej (to už snad zvládneš). A nebo prostě nevytvářej prázdnej projekt, ale vyber si podle typu aplikace (Console, WinForms, ...) - bude tam jeden "výchozí" soubor a další si můžeš podle potřeby přidat.

Nahlásit jako SPAM
IP: 84.21.124.–
Dušan Janošík | web: djanosik.cz, @djanosik
anonym
~ Anonymní uživatel
429 příspěvků
6. 12. 2007   #7
-
0
-

krasa, velmi si mi pomohol

Nahlásit jako SPAM
IP: 91.127.67.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 57 hostů

Podobná vlákna

Spustenie programu v c++ — založil tomas krajco

Spustenie programu — založil Mrkvicka

Spustenie iného programu — založil dusan0611

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý