Internal Server Error kvuli pg_connect() – PHP – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Internal Server Error kvuli pg_connect() – PHP – Fórum – Programujte.comInternal Server Error kvuli pg_connect() – PHP – Fórum – Programujte.com

 

voj-tech0
Duch
10. 12. 2007   #1
-
0
-

Zdravim,

mam problemek s touto funkci, ktera mi nechapu proc zpusobuje Internal Server Error.

Vsechno na serveru normalne funguje, kdyz ale pustim

 $conn = pg_connect("host=localhost user=*** dbname=***");


tak to spadne. Zajimave je, ze kdyz pouziju pred funkci zavinac pro utiseni, tak to projde, resp. nepripojim se (to budu resit v dalsi fazi :-)), ale aspon se mi zobrazi prazdna stranka bez chybove hlasky.

Navic v error_logu apache nic neni! Pouzivam httpd 2.2.6, PHP 4.4.7 nakonfigurovane prikazem

'./configure' '--prefix=/opt/php-4.4.7' '--build=x86_64-redhat-linux-gnu' '--host=x86_64-redhat-linux-gnu' '--target=x86_64-redhat-linux-gnu' '--enable-force-cgi-redirect' '--enable-fastcgi' '--enable-discard-path' '--with-mod_charset' '--enable-magic-quotes' '--with-zlib=shared' '--enable-bcmath' '--enable-calendar' '--with-curl=shared' '--with-curlwrappers' '--enable-dba' '--with-gdbm' '--enable-exif' '--with-iconv=shared' '--with-mcrypt=shared' '--enable-simplexml' '--enable-soap' '--enable-sockets' '--enable-wddx' '--with-pear' '--with-openssl=shared' '--enable-memory-limit' '--with-mysql=shared' '--enable-mbstring=all' '--with-pgsql=shared' '--with-imap=/opt/imap-2006k' '--with-imap-ssl' '--with-kerberos' '--enable-xslt=shared' '--with-xslt-sablot=/opt/Sablot-1.0.3' '--with-sablot-js=/opt/Sablot-1.0.3' '--with-readline' '--with-gd=shared' '--enable-gd-native-ttf' '--with-dom=shared' '--with-dom-xslt=shared' '--with-dom-exslt=shared' '--enable-ftp'


a pouzivane jako CGI skript (mam to jako bokovku k PHP5). Verze PostgreSQL: 8.2.5.

Nesetkal se nekdo s necim podobnym?

Nahlásit jako SPAM
IP: 83.208.56.–
Paja2
~ Moderátor
+2
Věrný člen
10. 12. 2007   #2
-
0
-

To voj-tech :
zkus to takto
$spojeni = pg_connect("localhost","jmeno","heslo");
@ -> zavináč je operátor ticha, tzn, že pokud ho dáš před proměnou $conn, tak se nezobrazí chybové hlášení, i když chyba je.

Nahlásit jako SPAM
IP: 217.112.165.–
voj-tech0
Duch
10. 12. 2007   #3
-
0
-

To Paja2 : Problem vyresen, bylo to kvuli SELinuxu, kterej nechtel pustit httpd a php k postgresu. Normalne mi o zmenach v auditu rika to GUI rozsireni v GNOME, vcera mi ale nebezelo, tak jsem si toho nevsim. Ach ten SELinux... Brzo prestanu mit nervy povolovat vyjimky pres audit2allow a proste ho vypnu. :)

Nahlásit jako SPAM
IP: 83.208.56.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 8 hostů

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý