[DB] - špatné řazení – MySQL – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

[DB] - špatné řazení – MySQL – Fórum – Programujte.com[DB] - špatné řazení – MySQL – Fórum – Programujte.com

 

Storm
~ Anonymní uživatel
1 příspěvek
16. 12. 2007   #1
-
0
-

Mám výpis z db seřazený dle counter (počet shlédnutí) .... Když je shlédnutí 0-9 řadí se vše správně, pokud však je u některého 10 zařadí se nakonec a řazení pak vypadá asi takto:
první: 9 přečtení
druhý: 7 přečtení
třetí: 5 přečtení
čtvrtý: 2 přečtení
pátý: 11 přečtení
šestý: 0 přečtení
kod:

$result = mysql_query("SELECT * FROM games ORDER BY counter DESC LIMIT 10");

kdyžtak mi někdo napište co tam musím dopsat nebo kde je chyba. Dik

Nahlásit jako SPAM
IP: 77.48.45.–
Curo
~ Šéfredaktor
+8
Hero
16. 12. 2007   #2
-
0
-

To Storm : a jaký je datový typ COUNTER? Musí být INT nejlépe.

Nahlásit jako SPAM
IP: 194.228.4.–
Guitar Hero Master, Project führer & zdejší čaroděj.
Sleduj mě na twitteru – @lukaschury.
hrach
~ Redaktor
+1
Boss
16. 12. 2007   #3
-
0
-

jinak samozřejmě jak píše Curo, musí to být int (+derivace). :)
jedná se o záležitost db, asi přesunu.

Nahlásit jako SPAM
IP: 193.179.169.–
http://jan.skrasek.com@hrachcz – webdeveloper
survik1
~ Moderátor
0
Posthunter
16. 12. 2007   #4
-
0
-

To hrach : asi určitě přesun ;)

Editoval hrach: no.. ale on si to musí přečíst... není totiž registrovanej ;)

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.102.153.–
Život je jen hra, která se nedá vyhrát.
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 6 hostů

Podobná vlákna

Zmena řazení — založil Row

Pascal - razeni — založil Petra

C++ řazení seznamu — založil Petr

Řazení ve výpise — založil Paja2

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý