Položky menu – Delphi – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Položky menu – Delphi – Fórum – Programujte.comPoložky menu – Delphi – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
To kdybych věděl
~ Anonymní uživatel
1 příspěvek
18. 12. 2007   #1
-
0
-

Ahoj, mám v menu např. položku 1 a položku 2. Jak mohu, prosím udělat, že když kliknu na položku 1, tak mi to vypíše nějaký článek a kliknutím na položku 2 zase další článek? Vůbec nevím jak na to. Každá rada dobrá. Děkuji

Nahlásit jako SPAM
IP: 77.48.51.–
Reklama
Reklama
Danstahr0
Newbie
19. 12. 2007   #2
-
0
-

Nechápu jak to myslíš... každá položka v menu má svoji reakci OnClick...

Nahlásit jako SPAM
IP: 83.69.32.–
Anonymní uživatel
~ Anonymní uživatel
0 příspěvků
20. 12. 2007   #3
-
0
-

To vím, ale zeptam se jinak - jak to udělat pomocí frames?

Nahlásit jako SPAM
IP: 77.48.51.–
w3q0
Věrný člen
20. 12. 2007   #4
-
0
-

Neviem ako to urobiť v Delphi ale v C# som to riešil pomocou labelu a funkcie Visible="false" alebo Visible="true" napr.

label1.Visible="true";
a nastavil som to( v prípade delphi) pomocou reakcie OnClick. Skúske mu poradiť podľa toho ako som to urobil v C#, nieje to nič úžasné, ale v podstate pri kliknutí na tlačidlo menu sa vypíše niejaký text. Ak ma niekto nepochopil, PM.

Nahlásit jako SPAM
IP: 88.212.21.–
HTML,CSS,PHP,MySQL, začínam s Objected C 2.0
newo0
Newbie
11. 1. 2008   #5
-
0
-

teraz ma napadlo jedno riesenie, len neviem ci to bude vhodne, este nemam vela skusenosti s programovanim v delphi, ze spravim si jedno Form cisto len pre menu a este vytvorim dve daslie Form pre tie dva clanky ako si napisal, jeden Form pre jeden clanok a ked budu prichystane tak nastavim ich velkost, tak aby boli rovnake a aby sa nachadzali na rovnakom mieste, cize aby jedno prekryvalo druhe a nastavim visible u oboch na false. Form s menu, ktore bude mat sirku akurat toho menu a dlzku taku ako tie ostatne form, tak to menu polozim nad tieto Form. A ked potom vyberem nejaku polozku z menu tak podla toho sa mi zmeni visible na true tej Form, ktoru som cez to menu zavolal. a zase ked v menu vyberem druhe tak sa visible toho prveho zmeni na false a toho druheho na true. Hadam som to dobre popisal ako som to myslel, neviem ci by to takto mohlo fungovat, to ma len tak cil napadlo, treba vyskusat.

Nahlásit jako SPAM
IP: 87.244.199.–
LiborBes
~ Anonymní uživatel
47 příspěvků
12. 1. 2008   #6
-
0
-

To co su za clanky? Potrebujes proste riesit dynamicke zobrazovanie formularovych objektov podla kliknutia na TMenuItem? Ak ano, jednym z jednoduchych rieseni by bola napr. MDI aplikacia...

Nahlásit jako SPAM
IP: 88.212.20.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 6 hostů

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý