Kulate rohy – CSS – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Kulate rohy – CSS – Fórum – Programujte.comKulate rohy – CSS – Fórum – Programujte.com

 

7. 6. 2006   #1
-
0
-

poradte mi nekdo, jak na kulate rohy?:((? Zkousel sem to pomoci obrazku, ale nak mi to nejde... A na internetu jsou samy anglicky navody

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Vítězslav Titl0
Stálý člen
8. 6. 2006   #2
-
0
-
Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Co říct? Nic, mluví příspěvky.
krtek0
Návštěvník
8. 6. 2006   #3
-
0
-

někde jsem v angličtině ten článek viděl a myslím, že to pomocí obrázků nebylo

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
BAFIKY BAF, NESEŽRALS HO?! krtek alias pařmen, abyste věděli :)
DeaLer+2
Hero
8. 6. 2006   #4
-
0
-

Zdar,
samozřejmě jsou i jiné dostatečně spolehlivé možnosti než obrázky.
Nějaké články:
http://borber.com/blog/?p=529
http://borber.com/blog/?p=503
http://seky.nahory.net/2005/04/oble-rohy-nifty-corners/
http://seky.nahory.net/2005/04/oble-rohy-nifty-corners/
http://www.maxiorel.cz/kulate-rozky

Něco speciální pro ASP.NET: http://borber.com/roundedbox/

A nebo je možné použít vlastnosti, které "jsou" v CSS3 (viz. jiné vlákno), ale to bych zatím nedoporučoval.

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Dušan Janošík | web: djanosik.cz, @djanosik
8. 6. 2006   #5
-
0
-

tak nakonec sem to vyresil takhle



<html>
<head>
<style>
b.rtop, b.rbottom{display:block;background: #2266AA}
b.rtop b, b.rbottom b{display:block;height: 2px; overflow: hidden; background: #FFFFFF}

b.r1{margin: 0px 0px 0px 20px}
b.r2{margin: 0px 0px 0px 15px}
b.r3{margin: 0px 0px 0px 12px}
b.r4{margin: 0px 0px 0px 9px}
b.r5{margin: 0px 0px 0px 7px}
b.r6{margin: 0px 0px 0px 5px}
b.r7{margin: 0px 0px 0px 4px}
b.r8{margin: 0px 0px 0px 3px}
b.r9{margin: 0px 0px 0px 2px}

b.rd1{margin: 0px 20px 0px 0px}
b.rd2{margin: 0px 15px 0px 0px}
b.rd3{margin: 0px 12px 0px 0px}
b.rd4{margin: 0px 9px 0px 0px}
b.rd5{margin: 0px 7px 0px 0px}
b.rd6{margin: 0px 5px 0px 0px}
b.rd7{margin: 0px 4px 0px 0px}
b.rd8{margin: 0px 3px 0px 0px}
b.rd9{margin: 0px 2px 0px 0px}

b.rtop b.r10{margin: 0px 0px 0px 1px;height: 3px}
b.rbottom b.rd10{margin: 0px 1px 0px 0px;height: 3px}
</style>
</head>
<body background="#2266AA">
<div background="#FFFFFF">
<b class="rtop"><b class="r1"></b><b class="r2"></b><b class="r3"></b><b class="r4"></b><b class="r5"></b><b class="r6"></b><b class="r7"></b><b class="r8"></b><b class="r9"></b><b class="r10"></b></b>

Naky text tady bude napsany atd. tady bude pro zmenu taky text a tady taky tady by mohl byt i naky obrazek ale stejne tu je jen dalsi taxt...

<b class=rbottom><b class=rd10></b><b class=rd9></b><b class=rd8></b><b class=rd7></b><b class=rd6></b><b class=rd5></b><b class=rd4></b><b class=rd3></b><b class=rd2></b><b class=rd1></b></b>
</div>
</body>
</html>


Jinak vsem dekuju za odpovedi ?:ok:?

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Vítězslav Titl0
Stálý člen
8. 6. 2006   #6
-
0
-

hmm ty ostatně buď nejsou pro všechny prohlížeče anebo to jsou značně neelgeantní řešení, takže prakticky to jsou jen řešení pomocí obrázku..

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Co říct? Nic, mluví příspěvky.
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 5 hostů

Podobná vlákna

Kulaté rohy — založil Antabus

Kulaté rohy v CSS — založil Ondřej Šplíchal

Zaoblene rohy — založil matouch

JButton - Zaoblené rohy — založil D-Fox

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý