Chyba io – C / C++ – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Chyba io – C / C++ – Fórum – Programujte.comChyba io – C / C++ – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
Tom@sQo0
Stálý člen
7. 1. 2008   #1
-
0
-

ahoj,
neviete niekto pls, ze kde je tu chyba? mi pise segmentation fault...



#include <iostream>
#include <cstdio>
#include <string>
using namespace std;
int main(){
int N;
scanf("%d",N);// dlzka retazca
char zatvorky[N+1];// pole zatvorky bude napr. obsahovat prvky (())(
for(int i = 0; i != N; ++i){
zatvorky[i] = getchar();
printf("%d",&zatvorky[i]);
}

return 0;
}

Nahlásit jako SPAM
IP: 88.212.23.–
Tom@sQo
Reklama
Reklama
Santas0
Věrný člen
7. 1. 2008   #2
-
0
-

pred N daj &

scanf("%d",&N);


ked citas pomocou scanf(), tak vzdy pred premennu musis dat &, pretoze odkazujes na istu cast pamate

edit//
som z toho magor, pises v c ci c++?

Nahlásit jako SPAM
IP: 195.91.64.–
http://psandtner.sk/blog
Tom@sQo0
Stálý člen
7. 1. 2008   #3
-
0
-

santas: aha, prvy problem odstraneny, dalsi vsak je, ze mi teraz pise nejake blbe cisla uz po nacitani...pls skuste niekto to skompilovat a povedat mi co s tim je, lebo som uplne zufaly :(

noo nebud z toho magor ;) ja len chcem, aby bol program co najrychlejsi, a nechcem si spravit vector<char>(popripade rovno vector<string> zatvorky, v ktorom kazda zatvorka je jeden prvok....)

Nahlásit jako SPAM
IP: 88.212.23.–
Tom@sQo
Jura
~ Anonymní uživatel
634 příspěvků
7. 1. 2008   #4
-
0
-

Takto se dynamické pole nevytváří.



....
char *zatvorky = new char[N+1];
...
...
delete [] zatvorky

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.207.192.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 63 hostů

Podobná vlákna

Chyba — založil Anoným

Chyba v IF — založil Kolcek

Chyba v c — založil bohetik

Chyba C++ — založil AnonImouS

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý