Netbeans 6 a C++ – C / C++ – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Netbeans 6 a C++ – C / C++ – Fórum – Programujte.comNetbeans 6 a C++ – C / C++ – Fórum – Programujte.com

 

K.
~ Anonymní uživatel
2 příspěvky
9. 1. 2008   #1
-
0
-

zdar,

neskusali ste niekto pouzivat C++ plugin v netbeanse 6? Konkretne, viem nastavit cestu pre kompilator a debuger (v options menu) a po restartovani NB to musim nastavit znova... a po zkompilovani sa program nemoze spustit, vyhodi to error vo vystupe "The system cannot find the file sh.". Neviete niekto co s tym???

Nahlásit jako SPAM
IP: 147.175.179.–
meneltharion0
Návštěvník
10. 1. 2008   #2
-
0
-
Nahlásit jako SPAM
IP: 212.96.176.–
Jonyzz0
Návštěvník
10. 1. 2008   #3
-
0
-

To K. : Ten plugin pro c++ sem zkoušel taky a házelo mi to tu samou chybu. Ale tu chybu to vyhodi jen, když se snažíš spustit program přímo v netbeans přes volbu Run main project, jinak pokud program spouštíš přímo z windows, tak proběhne bez problému. Asi to bude chyba v IDE nebo někde v nastavení.

Nahlásit jako SPAM
IP: 62.40.69.–
malinkej
~ Anonymní uživatel
1 příspěvek
17. 1. 2008   #4
-
0
-

Řešení je snadné;)
Stačí se podívat na stránky netBeansů a Tutorialech je navod ak začít s C++. Je tam na začátku návod na instalaci. Stačí to PATH (systémová proměnná) přidat adresi CygWinu.
(Tento Počítač -> Vlastnosti -> Proměnné prostředí) a tam do proměnné PATH přidejte adresu do BIN adresáře CygWinu(např.: C:\Cygwin\bin).
Poté stačí spustit NB a vše je v cajku;) HF&GL

PS: http://www.netbeans.org/community/releases/60/cpp-setup-instructions.html#compilers

Nahlásit jako SPAM
IP: 194.108.44.–
Homeopat
~ Anonymní uživatel
1 příspěvek
24. 4. 2008   #5
-
0
-

To Jonyzz : no praveze já cygwim nainstaloval, aj systemovou promennou nastavil, ale v nastaveni netbeans to neni, dokud nenastavim path .... jenze pak kdyz netbeans zapnu znovu, tak path zmizel a musim ho nastavovat v nastaveni znovu.
Nevíte, co s tim?
thx

Nahlásit jako SPAM
IP: 82.99.166.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 8 hostů

Podobná vlákna

NetBeans — založil Tomáš

NetBeans 8.0.2 — založil remmidemmi

NetBeans a FirebirdSQL — založil MarekTP

Netbeans 6.8 a g++.exe — založil John

MySQL + NetBeans 7.0 — založil Roman

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý