MSVC++ 2008 Express + DirectX SDK – C / C++ – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

MSVC++ 2008 Express + DirectX SDK – C / C++ – Fórum – Programujte.comMSVC++ 2008 Express + DirectX SDK – C / C++ – Fórum – Programujte.com

 

12. 1. 2008   #1
-
0
-

Zkusil jsem si otevrit nejaky projekt z adresare samples (byl ulozen pro VS 2005, takze ho bylo treba importovat) a pustit ho, vyhodilo mi to ale chybu linkeru, ze nemuze najit nejaky lib soubor:

c:\program files\microsoft directx sdk (august 2007)\samples\c++\direct3d\tutorials\tut06_meshes\meshes.cpp(21) : fatal error C1083: Cannot open include file: 'd3dx9.h': No such file or directory

Je mi jasne, ze ty lib soubory jsou v adresari toho SDK a to C++ je hleda u sebe; na druhou stranu si ale myslim, ze to SDK by so to melo umet nejak zaridit, aby je to C++ videlo.

Co s tim mam delat? Mam ty lib soubory zkopirovat k tomu C++? Mam zase strach, ze bych tam musel postupne nakopirovcat cely obsah toho SDk vyjma dokumentace a prikladu :(

Nahlásit jako SPAM
IP: 81.30.238.–
Prosím, jestli potřebujete s něčím poradit,zeptejte se na fóru. Jakýkoliv bezdůvodný pokus mě kontaktovat skončí okamžitým přidáním do ignore listu![br][br] Současný počet osob, které to nepochopily: 7
Jonyzz0
Návštěvník
12. 1. 2008   #2
-
0
-

To CommanderZ : Určitě nic nekopíruj, nastav si cestu kde má visual studio ty soubory hledat:
Tools -> Options -> Projects and Solutions -> VC++ Directories

Nahlásit jako SPAM
IP: 62.40.69.–
12. 1. 2008   #3
-
0
-

Diky, to jsem presne potreboval. Stejne by to ale ta instalacka mela delat sama. Vim, programatori tohle musi zvladnout, ale...treba uz proto ze je to pekna otrava tam ty cesty vkladat.

Nahlásit jako SPAM
IP: 81.30.238.–
Prosím, jestli potřebujete s něčím poradit,zeptejte se na fóru. Jakýkoliv bezdůvodný pokus mě kontaktovat skončí okamžitým přidáním do ignore listu![br][br] Současný počet osob, které to nepochopily: 7
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 5 hostů

Podobná vlákna

DirectX SDK — založil whysper

Visual C# Express 2008 - debug — založil cardel

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý