ICQ a python – Python – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

ICQ a python – Python – Fórum – Programujte.comICQ a python – Python – Fórum – Programujte.com

 

pali60
Newbie
25. 1. 2008   #1
-
0
-

Existuje nejaký modul pre protokol OSCAR alebo rovno pre ICQ?
Ak je tak by som rád vedel aký a ako sa používa. :smile19:

Nahlásit jako SPAM
IP: 82.119.232.–
Python::PHP::C/C++::Visual Basic::C#[br]KEEP SMILING =D
Blujacker
~ Moderátor
0
Grafoman
25. 1. 2008   #2
-
0
-

Heh, to je náhoda. Zrovna dneska jsem strávil už nekolik hodin pokoušením se zprovoznit vlastního klienta. Nakonec jsem se rozhodl používat twistedhttp://twistedmatrix.com/trac/, je tam modul speciálně pro OSCAR
Akorát mi blbne kodování a já za boha nemůžu přijít na to kde je chyba:( Posílání zpráv už mi funguje, přijímání taky. Ted ještě doladit spoustu věcí a bude to.

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.220.226.–
Navštivte server Matematika pro každého
Najdete zde články zabývající se matematikou základních a středních škol a databázi hlavolamů.
Pro vyzkoušení Vaš
pali60
Newbie
25. 1. 2008   #3
-
0
-

Twisted words som nasiel uz predtym ale doteraz som neprisiel na to ako sa ovlada. :smile1:

Nahlásit jako SPAM
IP: 82.119.232.–
Python::PHP::C/C++::Visual Basic::C#[br]KEEP SMILING =D
Blujacker
~ Moderátor
0
Grafoman
25. 1. 2008   #4
-
0
-

Nemůžu ted najít onu stránku, ale naštěstí mám ten soubor ještě uloženej.

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.220.226.–
Navštivte server Matematika pro každého
Najdete zde články zabývající se matematikou základních a středních škol a databázi hlavolamů.
Pro vyzkoušení Vaš
pali60
Newbie
25. 1. 2008   #5
-
0
-

Ten subor oscardemo, tak neviem co s nim je ale nefunguje ked ho spustim, ci to nieje k nejakej starsej verzii twisted words (ja mam 2.5.0)

Nahlásit jako SPAM
IP: 82.119.232.–
Python::PHP::C/C++::Visual Basic::C#[br]KEEP SMILING =D
Blujacker
~ Moderátor
0
Grafoman
25. 1. 2008   #6
-
0
-

twisted 2.5, python 24

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.220.226.–
Navštivte server Matematika pro každého
Najdete zde články zabývající se matematikou základních a středních škol a databázi hlavolamů.
Pro vyzkoušení Vaš
pali60
Newbie
26. 1. 2008   #7
-
0
-

Stiahol som python 2.4, a tiez nejde. Vypisuje:

{'name': '423675686', 'caps': [], 'sessionLength': 1L, 'warning': 0, 'onSince':

1201376706L, 'icqIPaddy': '82.119.232.30', 'flags': ['aim'], 'icqRandom': '\x00\
x00\x00\x00\x00\x00\x00\x00\x00\x00\x00\x00\x00\x00\x00\x00\x00\x00\x00\x00\x00\
x00\x00\x00\x00\x00\x00\x00\x00\x00\x00\x00\x00\x00\x00\x00\x00'}
([<twisted.words.protocols.oscar.SSIGroup instance at 0x011DDAD0>], [], [], None
, None, 1201376688L, 7)
<OSCARUser 456113948, flags ['trial', 'aim', 'away'], online for 130 minutes, ca
ps ['sendfile', 'sendlist', ('unknown', '\tF\x13DL\x7f\x11\xd1\x82"DEST\x00\x00'
), ('unknown', '\tF\x13IL\x7f\x11\xd1\x82"DEST\x00\x00'), ('unknown', '\tF\x13LL
\x7f\x11\xd1\x82"DEST\x00\x00'), ('unknown', '\tF\x13NL\x7f\x11\xd1\x82"DEST\x00
\x00')]>


a ked na to icq cislo kde je prihlaseny python nieco napisem tak vypise chybove hlsenie:

456113948 [('test', 'iso-8859-1')] []

Traceback (most recent call last):
File "C:\Python24\lib\site-packages\twisted\python\log.py", line 48, in callWi
thLogger
return callWithContext({"system": lp}, func, *args, **kw)
File "C:\Python24\lib\site-packages\twisted\python\log.py", line 33, in callWi
thContext
return context.call({ILogContext: newCtx}, func, *args, **kw)
File "C:\Python24\lib\site-packages\twisted\python\context.py", line 59, in ca
llWithContext
return self.currentContext().callWithContext(ctx, func, *args, **kw)
File "C:\Python24\lib\site-packages\twisted\python\context.py", line 37, in ca
llWithContext
return func(*args,**kw)
--- <exception caught here> ---
File "C:\Python24\lib\site-packages\twisted\internet\selectreactor.py", line 1
39, in _doReadOrWrite
why = getattr(selectable, method)()
File "C:\Python24\lib\site-packages\twisted\internet\tcp.py", line 362, in doR
ead
return self.protocol.dataReceived(data)
File "C:\Python24\lib\site-packages\twisted\words\protocols\oscar.py", line 28
5, in dataReceived
state=func(flap)
File "C:\Python24\lib\site-packages\twisted\words\protocols\oscar.py", line 36
8, in oscar_Data
func(snac[2:])
File "C:\Python24\lib\site-packages\twisted\words\protocols\oscar.py", line 59
0, in oscar_04_07
self.receiveMessage(user, multiparts, flags)
File "C:\Documents and Settings\Administrator.PM\Moje dokumenty\oscardemo.py",
line 56, in receiveMessage
self.sendMessage(user.name, multiparts, wantAck = 1, autoResponse = (self.aw
ayMessage!=None)).addCallback( \
File "C:\Python24\lib\site-packages\twisted\words\protocols\oscar.py", line 82
4, in sendMessage
part[0] = part[0].encode('iso-8859-1')
exceptions.TypeError: object does not support item assignment

Nahlásit jako SPAM
IP: 82.119.232.–
Python::PHP::C/C++::Visual Basic::C#[br]KEEP SMILING =D
Blujacker
~ Moderátor
0
Grafoman
26. 1. 2008   #8
-
0
-

Jo, podobnej problém jsem taky měl. Pak ale najednou zmizel. Až to dodělám, postnu tady zdroják.

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.220.226.–
Navštivte server Matematika pro každého
Najdete zde články zabývající se matematikou základních a středních škol a databázi hlavolamů.
Pro vyzkoušení Vaš
pali60
Newbie
26. 1. 2008   #9
-
0
-

Uz viem v com bol problem, zaroven som totiz bol na inom ucte prihlaseny cez mirandu na ICQ.

Nahlásit jako SPAM
IP: 82.119.232.–
Python::PHP::C/C++::Visual Basic::C#[br]KEEP SMILING =D
Blujacker
~ Moderátor
0
Grafoman
26. 1. 2008   #10
-
0
-

Hele, kolik se ti načte při startu kontaktů? Když ten svůj program spustím tak se mi načte pouze 20 kontaktů a nic víc. Ale taky nedostanu žádnou chybovou hlášku.
btw, zjistí se to takto:



#pridej ten jeden řídek do metody gotBuddyList v oscardemo.py
def gotBuddyList(self, l):
print len(l[0][0].users)

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.220.226.–
Navštivte server Matematika pro každého
Najdete zde články zabývající se matematikou základních a středních škol a databázi hlavolamů.
Pro vyzkoušení Vaš
XGeniuS0
Newbie
6. 4. 2008   #11
-
0
-

ja som aj stiahol python 2.4 ale neslo to
a na stranke maju iba verziu twisted words 8.0 ta neviem

Nahlásit jako SPAM
IP: 78.98.9.–
XGeniuS0
Newbie
9. 4. 2008   #12
-
0
-

hodilo mi to tento kód



Traceback (most recent call last):
File "C:\Python25\oscardemo.py", line 1, in <module>
from twisted.words.protocols import oscar
File "C:\Python25\lib\site-packages\twisted\words\protocols\oscar.py", line 14, in <module>
from twisted.internet import reactor, defer, protocol
File "C:\Python25\lib\site-packages\twisted\internet\reactor.py", line 11, in <module>
from twisted.internet import selectreactor
File "C:\Python25\lib\site-packages\twisted\internet\selectreactor.py", line 17, in <module>
from zope.interface import implements
ImportError: No module named zope.interface


vidim ze to ma problem s nejakim modulom zope ale nikde som ho nenasiel
neviete mi poradit??

Nahlásit jako SPAM
IP: 87.197.1.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 15 hostů

Podobná vlákna

Python-zavirani oken v python shell — založil Daniel zita

Icq — založil xeonikx

ICQ? — založil Anonymní uživatel

ICQ — založil Ondřej Šplíchal

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý