Jak dostat do proměné? – Příkazový řádek – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Jak dostat do proměné? – Příkazový řádek – Fórum – Programujte.comJak dostat do proměné? – Příkazový řádek – Fórum – Programujte.com

 

Náhodný
~ Anonymní uživatel
2 příspěvky
26. 1. 2008   #1
-
0
-

Dobrý den,
moje pokusy selhávají, tak se obracím na vás ...
Mám několik pluginů ve složce plugins, které dávkovým souborem balím do zip a uploaduju na web. Pro zobrazení aktuálních verzí na webu, vytvořím soubor php s číslama verzí, který se includuje do stránky. V něm potřebuju mít v proměných čísla verzí jednotlivých pluginů. Snažím se aktuální číslo verze získat přímo z pluginu kde je zapsaná takto: set version "1.0"
Dokážu čísla verzí získat ze souboru příkazem:

findstr /c:"set version " plugins\a_V.txt

findstr /c:"set version " plugins\b_V.txt
findstr /c:"set version " plugins\c_V.txt

Já potřebuju získávat čísla verzí do proměných a_V, b_V, c_V atd. a dál s nimi pracovat:
set a_V=%a_V:set version =%

set b_V=%b_V:set version =%
set c_V=%c_V:set version =%

Soubor php pak vytvořím zkráceně následovně:
set vrzplgn=vrzplgn.php

echo ^<?php> %verzephp%
echo $a_V = %a_V%;>> %vrzplgn%
echo $b_V = %b_V%;>> %vrzplgn%
echo $c_V = %c_V%;>> %vrzplgn%
echo ?^>>> %verzephp%


Otázka zní, jakým příkazem toho dosáhnu?

Předem všem díky za reakce.

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.103.100.–
Náhodný
~ Anonymní uživatel
2 příspěvky
26. 1. 2008   #2
-
0
-

Chyba, při zjednodušování příkazů pro tenhle dotaz sem udělal chybu. Soubor php samozřejmě tvořím takhle:

set vrzplgn=vrzplgn.php


echo ^<?php> %vrzplgn%

echo $a_V = %a_V%;>> %vrzplgn%

echo $b_V = %b_V%;>> %vrzplgn%

echo $c_V = %c_V%;>> %vrzplgn%

echo ?^>>> %vrzplgn%

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.103.100.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 2 hosté

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý