Window location – .NET – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Window location – .NET – Fórum – Programujte.comWindow location – .NET – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
Standa
~ Anonymní uživatel
122 příspěvků
21. 4. 2008   #1
-
0
-

Ahoj.

1) Potřeboval bych umístit formulář v pravo, hned nad nabídku start. Jak to mám prosím udělat???

2) Ještě bych potřeboval, aby byl formulář vždy navrhchu.

Díky za rady...

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.207.101.–
Reklama
Reklama
Sajmi0
Newbie
21. 4. 2008   #2
-
0
-

tak tedy ... ve Visual Studiu(zkoušel sem to v VS2008 EXpress) jdi do designeru u toho Formu, a:

1) v properties si najdeš Start position a nastavíš to na manual, potom si už pozici nastavíš v location

2) v těch stejných properties si nastavíš Top most na true

určitě to bude i VS2005

Nahlásit jako SPAM
IP: 88.101.171.–
Standa
~ Anonymní uživatel
122 příspěvků
22. 4. 2008   #3
-
0
-

Díky.

Ještě k té pozici. Já ale nevím kam jej mám umístit. Potřebuju to nad nabídku start. Ale každý uživatel, může mít tu nabídku jinak vysoko.

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.207.101.–
Sajmi0
Newbie
22. 4. 2008   #4
-
0
-

Tak to ti neporadím, musel by sis zjistit, jaký má uživatel rozlišení, kolik věcí má v start menu a jestli má veký/malý ikony, nějaká proměná v .NET F na to si nebude.

Nahlásit jako SPAM
IP: 88.101.171.–
Sajmi0
Newbie
22. 4. 2008   #5
-
0
-

Radši si vyber nějaký jiný mistečko :smile1: Je nutný aby to bylo nad start menem?

Nahlásit jako SPAM
IP: 88.101.171.–
Standa
~ Anonymní uživatel
122 příspěvků
22. 4. 2008   #6
-
0
-

No tak, aby to měl uživatel na očích, ale nezavazelo mu to v práci s PC

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.207.101.–
F_Lupus0
Newbie
23. 4. 2008   #7
-
0
-

Ahoj, promenna na to je :)

Screen.PrimaryScreen.WorkingArea - vraci "pracovni oblast" obrazovky - tj. bez taskbaru a dokovanych oken...

Nahlásit jako SPAM
IP: 82.119.241.–
-SnakyWolf-
F_Lupus0
Newbie
23. 4. 2008   #8
-
0
-

ad "vždy navrchu" zkus strycka googla :) napr. po vyhledani "C# form always onTop" mas hned druhy vysledek do msdn, kde je reseni :)

Nahlásit jako SPAM
IP: 82.119.241.–
-SnakyWolf-
Standa
~ Anonymní uživatel
122 příspěvků
24. 4. 2008   #9
-
0
-

Díky

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.207.101.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 65 hostů

Podobná vlákna

Window.opener — založil don_Dominique

Nejde Graphics Window — založil Quikc

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý