VS 2008 a .NET Framework 2.0 – .NET – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

VS 2008 a .NET Framework 2.0 – .NET – Fórum – Programujte.comVS 2008 a .NET Framework 2.0 – .NET – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
mylan40
Super člen
16. 5. 2008   #1
-
0
-

Pokiaľ viem, VS 2008 využíva .NET 3.5, ale mne zatiaľ stačí .NET 2.0 -> takže sa chcem opýtať, či stačí ak v "References" projektu odstránim tie knižnice, ktoré majú verziu 3.5, a či skompilovaný program potom pobeží na PC, kde je len verzia 2.0.

A ešte by ma zaujímalo, čo znamená "Copy Local" - keď to nastavím na True, knižnica sa skopíruje do výsledného adresára a nebude musieť byť na PC užívateľa? :smile14:

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.248.56.–
Reklama
Reklama
Chrasty
~ Redaktor
+4
Posthunter
16. 5. 2008   #2
-
0
-

Když dáš Project > [Název Projektu] Properties (úplně dole), tak na první záložce (Application) najdeš přepínač na cílovou verzi frameworku

A "Copy Local" funguje tak, jak popisuješ (teď doufám, že jsem si to nespletl:))

Nahlásit jako SPAM
IP: 193.179.196.–
mylan40
Super člen
16. 5. 2008   #3
-
0
-

No neviem... ja tam nič také nevidím - mám Express Edition. Prikladám aj screenshot.

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.248.56.–
Chrasty
~ Redaktor
+4
Posthunter
16. 5. 2008   #4
-
0
-

To je divné, pochybuju, že by to Express verze neuměla, ale co já vím:) Já mám Profi verzi a vypadá to jako na obrázku v tomhle příspěvku

Nahlásit jako SPAM
IP: 193.179.196.–
Ace McIntosh0
Super člen
16. 5. 2008   #5
-
0
-

To Chrasty : Express Edition to umí, mám to tam taky tak

důkaz místo slibů:



Bude to ale tím, že to ty i já demonstrujeme ve Visual C#, ve Visual Basic se to možná bude nastavovat odlišně;-) Mrknu se kdyžtak jak je to ve VS 2005, to mám kompletní (Professional Edition), takže i s VB.

Nahlásit jako SPAM
IP: 84.42.174.–
Ace McIntosh0
Super člen
16. 5. 2008   #6
-
0
-

Tak už vim kde to je: musíš na záložku "Compile" (ne Application) a tam musíš kliknout na "Advanced Compile Options"... a tam dole pod položkou "Target Framework" se to dá změnit

Nahlásit jako SPAM
IP: 84.42.174.–
mylan40
Super člen
16. 5. 2008   #7
-
0
-

To Ace McIntosh : Díky! :smile2: Tá možnosť bola poriadne zašitá, tam som to až nehľadal... :smile1:

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.248.56.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 13 hostů

Podobná vlákna

.NET Framework a práva — založil Spuštění aplikace po síti

.NET Framework 2.0 na Win 2000 — založil Anonymní uživatel

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý