Potrebujem pomoc!!! – Delphi – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Potrebujem pomoc!!! – Delphi – Fórum – Programujte.comPotrebujem pomoc!!! – Delphi – Fórum – Programujte.com

 

Andel
~ Anonymní uživatel
1 příspěvek
17. 5. 2008   #1
-
0
-

potrebujem toto vyriešiť, inak ma vyhodia zo školy. nemal by to byť pre trochu skúsených problém, no pre mna je. prosíííím.
budem vďačný aj za neúplne programy!
dakujem!!!


I. Vytvorte aplikáciu, v ktorej

1. maticu NxN naplníte náhodne celými číslami
2. vypíšete jej obsah do Mema
3. usporiadate sĺpce v matici podľa hodnoty súčtu prvkov (prvý nech je
stĺpec, v ktorom je súčet prvkov najmenší)
4. obsah matice po usporiadaní vypíšete do Mema

II. V súbore evidujeme mená a výkony skokanov do diaľky. Vytvorte aplikáciu,
ktorá umožní:

a) pridať nový záznam do súboru (napr. že Peter Zabka skočil 8,5 metra)
b) zobraziť záznamy uložené v súbore do Mema - usporiadané abecedne podľa
mena
c) zobraziť záznamy uložené v súbore do Mema - usporiadané podľa výkonu

Pracujte s binárnym súborom s prvkami typu TStudent.

type TStudent = record
meno, priezvisko: string[30];
vykon: real;
end;

Nahlásit jako SPAM
IP: 91.127.251.–
codaa
~ Anonymní uživatel
9 příspěvků
17. 5. 2008   #2
-
0
-

Sory, ale myslím, že ti s tím nikdo nepomůže. Pokud nezvládáš programování, pak sis nevybral zrovna dobře onu školu, kterou studuješ. A pokud ti to někdo udělá, bude nejspíše očekávat nějaký honorář a navíc, většina lidí zde jsou studenti, kteří mají také "svoje" povinnosti co se školy týče.

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.70.183.–
Melamber7770
Newbie
26. 6. 2008   #3
-
0
-

procedure TForm1.Button1Click(Sender: TObject);

var i,j:integer;
begin


randomize();
i:=random(7)+1;//7 urcuje pocet generovanych cisel
j:=random(7)+1;
i:=i*j;
memo1.Lines.Add(IntToStr(i));//no kdyz to maji byt nahodna cisla tak preci ne postupne,ale pro zacatek ti to muze stacit...
//IntToStr to je pretypovani integer na string,a jelikoz memo1.lines je typu string,nejak tak to ma byt
//pro sestupne nebo vzestupne generovani cisel pouzij cyklus for,nebo...pouzij podminek if,if else atd...
end;


no jinac se souborama teprv zacinam...neporadim.:)

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.19.108.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 2 hosté

Podobná vlákna

C++ potrebujem pomoc — založil Anonymní uživatel

Pomoc potrebujem — založil Marek

Potrebujem pomoc — založil Andrej

PLS potrebujem pomoc :) — založil igor

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý