Button – .NET – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Button – .NET – Fórum – Programujte.comButton – .NET – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
Tomasek
~ Anonymní uživatel
17 příspěvků
30. 5. 2008   #1
-
0
-

Dobry den,
Mam takovy mensi proble potrebuji nejakou metodu ,ktera se provede pri stisku jakehokoli tlacitka .
Jednou se mi to povedlo ,ale uz si to nepamatuju . Je tomu uz dlouho cca 2 roky.
Predem moc dekuji za ochotu odpovidat .
Preji pekny zbytek dne .
Zdravi Tomasek

Nahlásit jako SPAM
IP: 81.19.37.–
Reklama
Reklama
don_Dominique0
Super člen
30. 5. 2008   #2
-
0
-

To Tomasek : třeba tak že označíš všechny buttony na formu a pak jim naprogramuješ metodu onclick jako by to bylo jedno tlačítko ... ale jak se to dělá tak aby si je nemusel všechny označovat to nevim ;)

Nahlásit jako SPAM
IP: 82.202.24.–
JannyM0
Návštěvník
30. 5. 2008   #3
-
0
-

chces 1 metodu pre viac tlacitok? a neslo by to viac tlacitok a jedna metoda?

Nahlásit jako SPAM
IP: 62.189.16.–
Tomasek
~ Anonymní uživatel
17 příspěvků
30. 5. 2008   #4
-
0
-

To JannyM :Ahoj ,
Potrebuji nejakou cast programu ,ktera se provede vzdy ,kdyz kliknu na jakykoli button va formu.
Prosim muzete mi sem vlozyit nejaky priklad?

Nahlásit jako SPAM
IP: 81.19.37.–
Tomasek
~ Anonymní uživatel
17 příspěvků
30. 5. 2008   #5
-
0
-

         

//to to je v potrebnych cyklech;
//generace buttonu
b[i,j] = new Button();
b[i,j].Height = 20;
b[i,j].Width = 20;
b[i,j].Location = new Point(5+22*j, 5+22*i);
b[i,j].Name = si+sj;
b[i,j].Text = "#";
b[i,j].Tag = "";
this.Controls.Add(b[i,j]);
b[i, j].Click += new EventHandler(this.b_click);

//netoda , ktera funguje tak jak potrebuji ,ale jen na buttony generovane. na pridane v desingneru to nejde.
private void b_click(object sender, EventArgs e)
{

}

Nahlásit jako SPAM
IP: 81.19.37.–
30. 5. 2008   #6
-
0
-

To Tomasek : A co ti brání projít rekurzivně všechny buttony na formuláři a odchytit událost stejným způsobem? Mezi generovaným buttonem a buttonem na formuláři není žádnej rozdíl.

Nahlásit jako SPAM
IP: 84.21.124.–
Dušan Janošík | web: djanosik.cz, @djanosik
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 84 hostů

Podobná vlákna

Like Button — založil Marek

New Button autoscalemode — založil ACM

Click... pole-Button — založil mrekmrik

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý