Refresh v iframe – PHP – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Refresh v iframe – PHP – Fórum – Programujte.comRefresh v iframe – PHP – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
nerew
~ Anonymní uživatel
5 příspěvků
8. 6. 2008   #1
-
0
-

Existuje nejaka funkcia ktora by mi vratila true ak sa stranka v iframe znova nacitala? alebo nejake riesenie ako na to?

Nahlásit jako SPAM
IP: 77.234.236.–
Reklama
Reklama
8. 6. 2008   #2
-
0
-

Tak to nechapu. Myslis jako ze je nejaka stranka a v ty strance je iframe a to nejak PHP zahlasi?

Nahlásit jako SPAM
IP: 81.30.238.–
Prosím, jestli potřebujete s něčím poradit,zeptejte se na fóru. Jakýkoliv bezdůvodný pokus mě kontaktovat skončí okamžitým přidáním do ignore listu![br][br] Současný počet osob, které to nepochopily: 7
nerew
~ Anonymní uživatel
5 příspěvků
8. 6. 2008   #3
-
0
-

ano je nejaka stranka v ktorej je vlozeny iframe a potrebujem ked sa ten iframe refresne tak aby pokracoval skript. proste skript ma cakat kym sa iframe nanovo nenacita.

Nahlásit jako SPAM
IP: 77.234.236.–
9. 6. 2008   #4
-
0
-

Hahaha. PHP nemuze prijimat podnety na udalosti zvenku. Muzes sice skript docasne zapauzovat, nicmene pokud to budes mit na freehostingu (nebo na mizernem profihostingu), tak se ti to stejne po 30 vterinach utne. Navic to nemuzes odpauzovat jak se ti zlibi z jineho skriptu.

Pro co PHP co potrebujes provest nemuzes dat na stranku, co mas v tom iframu?

Nahlásit jako SPAM
IP: 81.30.238.–
Prosím, jestli potřebujete s něčím poradit,zeptejte se na fóru. Jakýkoliv bezdůvodný pokus mě kontaktovat skončí okamžitým přidáním do ignore listu![br][br] Současný počet osob, které to nepochopily: 7
toka0
Stálý člen
10. 6. 2008   #5
-
0
-

CommanderZ napsal:
Hahaha. PHP nemuze prijimat podnety na udalosti zvenku. Muzes sice skript docasne zapauzovat, nicmene pokud to budes mit na freehostingu (nebo na mizernem profihostingu), tak se ti to stejne po 30 vterinach utne. Navic to nemuzes odpauzovat jak se ti zlibi z jineho skriptu.

Pro co PHP co potrebujes provest nemuzes dat na stranku, co mas v tom iframu?

Presne tak, mozna bys to mohl resit AJAXem, ale urcite by to slo i lepe, kdybys presne popsal problem, ktery resis.

Nahlásit jako SPAM
IP: 86.61.165.–
Tomáš Kavalek
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 28 hostů

Podobná vlákna

FF - refresh — založil bbtrash

REFRESH V FF — založil leon

Iframe — založil Zelenáč

Iframe — založil DeathHuman (zapomel jsem

Iframe — založil Marty_SVK

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý