Java v html – Java – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Java v html – Java – Fórum – Programujte.comJava v html – Java – Fórum – Programujte.com

 

lolik0
Super člen
11. 6. 2008   #1
-
0
-

cawte chcel som sa vas spitat ako mam java hru hotit do html stranky a v jakom formate ta java ma byt. diky

Nahlásit jako SPAM
IP: 87.197.26.–
lolik0
Super člen
11. 6. 2008   #2
-
0
-

nemohjol by si my to radsej napisat ako to mam spravit?

Nahlásit jako SPAM
IP: 87.197.26.–
toka0
Stálý člen
Nahlásit jako SPAM
IP: 86.61.165.–
Tomáš Kavalek
lolik0
Super člen
12. 6. 2008   #4
-
0
-

potreboval by som tuto aplikaciu hodit do htm aby sa dala otvarat s webu. je to rs client a spusta sa suborom run.bat a neviem ako ju mam hodit do htm. v tom run.bat je toto napisane

@ECHO OFF
TITLE Client
color 0a
JAVA -Xmx500m EGUI
PAUSE

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.237.11.–
Spectator0
Věrný člen
13. 6. 2008   #5
-
0
-

To lolik : Tomu, aby mohla byt java otevřena na webu je třeba vytvořit aplet no a než ho vytvoříš je třeba se naučit javu tak nějak pořádně ovládat + zásady apletů.

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.176.112.–
. . .
lolik0
Super člen
17. 6. 2008   #6
-
0
-

skusal som <APPLET CODE="EGUI.class" WIDTH="650" HEIGHT="650"> </APPLET> lebo v tom run.bat je napisane JAVA -Xmx500m EGUI a v tej zlozke je EGUI.class len my to vyhadzuje chybu loading Java Applet Failed..

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.237.9.–
lolik0
Super člen
17. 6. 2008   #7
-
0
-

otvoril som java console a vypisuje my to

java.lang.ClassCastException: EGUI cannot be cast to java.applet.Applet

at sun.applet.AppletPanel.createApplet(Unknown Source)
at sun.plugin.AppletViewer.createApplet(Unknown Source)
at sun.applet.AppletPanel.runLoader(Unknown Source)
at sun.applet.AppletPanel.run(Unknown Source)
at java.lang.Thread.run(Unknown Source)

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.237.9.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 6 hostů

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý