ASP.NET a vlozeni proměnné do HTML kodu – .NET – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

ASP.NET a vlozeni proměnné do HTML kodu – .NET – Fórum – Programujte.comASP.NET a vlozeni proměnné do HTML kodu – .NET – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
HoHo
~ Anonymní uživatel
40 příspěvků
11. 6. 2008   #1
-
0
-

Ahoj,
narazil jsem v ASP.NET na takovy problem.

Když chci pomocí PHP vložit nějakou proměnnou do HTML kodu, neni to problem:

<img src="obr.png" width="<?php echo $width;?>">
- melo by to byt takto...
Ale pokud chci udelat to same pomoci ASP.NET, opravdu netusim, jak na to, nikde jsem zatim nenarazil na odpoved na toto.

Mohli byste mi nekdo pomoci?
Děkuju moc za odpoved

S pozdravem
Honza

Nahlásit jako SPAM
IP: 90.176.243.–
Reklama
Reklama
mephi0
Expert
11. 6. 2008   #2
-
0
-

<%= expression%>

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.248.56.–
Program nemusi fungovat rychle, staci ze funguje dostatecne rychle.
11. 6. 2008   #3
-
0
-

To HoHo : Tento způsob by se ve WebForms neměl příliš používat, ale je samozřejmě možný (už napsal mephi).

Nahlásit jako SPAM
IP: 84.21.124.–
Dušan Janošík | web: djanosik.cz, @djanosik
HoHo
~ Anonymní uživatel
40 příspěvků
12. 6. 2008   #4
-
0
-

Jo, díky moc za odpoved.

Ale ještě mám jeden problém. Pokud mám tento kód:

<asp:Button Text="Ahoj" id="But1" Width="" runat="server" OnClick="But1Click" />

a chci do vlastnosti Width vlozit obsah nejake proměnné. Jde to nějak? Přes <%= %> mi to nešlo :(

Diky za odpoved.

S pozdravem
Honza

Nahlásit jako SPAM
IP: 90.176.243.–
Al0
Věrný člen
12. 6. 2008   #5
-
0
-

v proceeduře Page_load nastavíš But1.size = ... nebo tak nejak, nemám zapli VS, takže odhaduju..

Nahlásit jako SPAM
IP: 77.48.132.–
PSP user|Web developer|C4D user||Maya Lamer|Photoshop User|Guitar player
HoHo
~ Anonymní uživatel
40 příspěvků
12. 6. 2008   #6
-
0
-

jojo, diky moc, takhle to funguje....snad uz to ted bude vsechno, co potrebuju...

jeste jenou diky moc...

S pozdravem
Honza

Nahlásit jako SPAM
IP: 90.176.243.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 42 hostů

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý