XML v Borland Turbo C++ – C / C++ – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

XML v Borland Turbo C++ – C / C++ – Fórum – Programujte.comXML v Borland Turbo C++ – C / C++ – Fórum – Programujte.com

 

Scorpiusix0
Newbie
9. 7. 2008   #1
-
0
-

Zdravim, mam takovy problem a byl bych rad, kdyby mi ho nekdo pomohl vyresit. Nevim, kde sehnat neco - cokoliv co by me naucilo pouzivat komponentu 'TXML Document' nebo nejakym zpusobem pracovat s XMLkama.

Diky vsem za snahu...

Nahlásit jako SPAM
IP: 212.111.4.–
Jura
~ Anonymní uživatel
637 příspěvků
9. 7. 2008   #2
-
0
-

Zdravím,

vzhledem k tomu, že používám MSXML a neznám podporu COM objektů v Turbo C++, tak ti jej doporučit příliš nemůžu. Nicméně je ti jeden OpenSource projek jménem TinyXML obsahuje sice jen základní funkce, nicméně podle samplů práce s ní je poměrně jednoduchá. Zde je více infa: http://www.grinninglizard.com/tinyxml/index.html

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.207.192.–
Scorpiusix0
Newbie
9. 7. 2008   #3
-
0
-

To Jura : Jinak s MSXML by to taky slo... tak jestli mas nekde nejake info i o tom... dik
Potrebuju za mesic udelat jeden program a netusim co s tim :-D

Nahlásit jako SPAM
IP: 212.111.4.–
Jura
~ Anonymní uživatel
637 příspěvků
9. 7. 2008   #4
-
0
-

A jaké máš požadavky? Resp. jen mám obavy, aby sis s použitím MSXML nepřidělal více práce než užitku(postahovat SDK, naučit se základní práci s COM, atd.). Takže pokud nebudeš používat v XML DOCTYPE, tak bych asi šáhnul po tom TinyXML. Tady je malá ukázka toho, jak se s tím pracuje http://www.grinninglizard.com/tinyxmldocs/tutorial0.html a pokud chceš dohledat něco ohledně MSXML tak se koukni na codeproject.com a codeguru.com. Jinak před nějakou dobou, zde na programujte.com publikoval sn3d článek použití Expat, ale mám dojem že to jen parser, takže to můžeš zkusit dohledat.

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.207.192.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 9 hostů

Podobná vlákna

Turbo Pascal — založil doma22

Turbo a TinyXML — založil Scorpiusix

Turbo pascal? — založil to_jsem_ja

Scanline v Turbo C++ 2006 — založil Tomas

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý