JavaScript a vykreslování <div> – JavaScript, AJAX, jQuery – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

JavaScript a vykreslování <div> – JavaScript, AJAX, jQuery – Fórum – Programujte.comJavaScript a vykreslování <div> – JavaScript, AJAX, jQuery – Fórum – Programujte.com

 

Anonymní uživatel
~ Anonymní uživatel
0 příspěvků
20. 7. 2008   #1
-
0
-

Mám stránku a tam mám <p onclick="Show()">Show</p>

a javascript:

function Show()
{
document.write("<div><p>Hello</p></div>");
}

Chtěl bych, aby se div zobrazil na té stránce, a né aby se přepsal zdroják právě na <div><p>Hello</p></div>

Nevíte někdo co s tím dělat?

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.207.101.–
bukaj0
Věrný člen
20. 7. 2008   #2
-
0
-

Anonymní uživatel
Chtěl bych, aby se div zobrazil na té stránce, a né aby se přepsal zdroják právě na <div><p>Hello</p></div>
Když je stránka načtená, už nemůžeš používat document.write(). Budeš muset použít DOM a innerHTML či podobně. Viz Google.

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.70.13.–
Jak se správně ptát? -> http://www.hash.cz/inferno/otazky.html[br][br] Po programování je člověk hladovej.
Anonymní uživatel
~ Anonymní uživatel
0 příspěvků
20. 7. 2008   #3
-
0
-

A nedalo by se to té funkce přidat obnovení stránky a ten kód načítat ???

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.207.101.–
bukaj0
Věrný člen
20. 7. 2008   #4
-
0
-

Anonymní uživatel
A nedalo by se to té funkce přidat obnovení stránky a ten kód načítat ???
Sice moc nechápu, co tím myslíš, ale řeknu to asi takhle: proč to komplikovat nějakým obnovováním stránky a načítáním bůhví čeho?

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.70.13.–
Jak se správně ptát? -> http://www.hash.cz/inferno/otazky.html[br][br] Po programování je člověk hladovej.
Kobi
~ Moderátor
+1
Věrný člen
20. 7. 2008   #5
-
0
-

To Anonymní uživatel : Jednodušší je ten div vytvořit ale nevykreslit (Display: none) a po kliknutí mu jen nastavit display: block... refresh stránky je zbytečný a otravný

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.250.243.–
Anonymní uživatel
~ Anonymní uživatel
0 příspěvků
20. 7. 2008   #6
-
0
-

Jde mi to to. Mám jakýsi odkaz: <a href="#" onclick="show">Zobrazit nabídku</a>

a když uživatel klikne na ten link tak se tam vykreslí div s absolutní velikostí a v něm budou jakési další nabídky.


Ale aby před tím nebyl na obrazovce ani ve zdroji. Až po práci JS

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.207.101.–
Kobi
~ Moderátor
+1
Věrný člen
20. 7. 2008   #7
-
0
-

To Anonymní uživatel : Maximálně ještě načítat to do iframu. Ale jak sem řekl, vytvořit div, display:none a pak nastavení display:block je celkem vpoho. Pro SEO ale odkazy Javascriptem nejsou nic moc a pak tu máme tolik diskutovanou možnost vypnout javascript, takže by se někomu nabídka nezobrazila vůbec...

Nahlásit jako SPAM
IP: 83.240.25.–
Kobi
~ Moderátor
+1
Věrný člen
21. 7. 2008   #8
-
0
-

Další řešení od Vrány :) http://php.vrana.cz/schovani-casti-stranky.php

Nahlásit jako SPAM
IP: 83.240.25.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 8 hostů

Podobná vlákna

Vykreslování v assembleru — založil maherik

Vykreslování grafů — založil Jay

Bitmap vykreslování — založil Mutagen

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý