Poloha v movie klipe – Flash – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Poloha v movie klipe – Flash – Fórum – Programujte.comPoloha v movie klipe – Flash – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
28. 7. 2006   #1
-
0
-

Cafte ... chcel by som sa opytat, ci sa da zistit poloha _x a _y nejakeho klipu, ktory sa nachadza tiez v nejakom klipe vzhladom na hlavnu plochu (cize _root). Viem ze sa zistit _x a _y ale len vzhladom na ten klip, v ktorom je. Velmi by mi to pomohlo.

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Reklama
Reklama
František Sabovčik0
Návštěvník
28. 7. 2006   #2
-
0
-

Jasn?, ud?l?? to tak, ?e jednodu?e p?i?te? sou?adnice nad?azen?ch instanc?:



_parent._x+this._x
_parent._y+this._y

Logicky to funguje i opa?n?, pokud chce? dostat sou?adnice instance v _root-u uvnit? jin? instance (instance2):


_root.instance._x-_root.instance2._x
_root.instance._y-_root.instance2._y

Je?t? se mi zd?, ?e existuje funkce localToGlobal, ale to nevím jist?, te? nem?m Flash.

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
uzanto de Esperanto
mi toki pi toki pona
28. 7. 2006   #3
-
0
-

Diki kamo ... ze ma to nenapadlo ... fakt si mi pomohol ... mozem dalej kodit a jednoduchsie :pc: :D

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
29. 7. 2006   #4
-
0
-

Takze som tu zase ... zistil som ze si mi velmi nepomohol ... pretoze ked menim _rotation instancie, tak sa poloha tej druhej instacie, ktora je vlozena v prvej nemeni. Napr.

poloha tohto kruhu nieje tak ista ako polha tohto:

ale podla tvojich vypoctov su polohy rovnake ... a v tom je problem ... pretoze ja pouzivam aj _rotation a potrebuem zistit presnu polohu ten druhej instancie ...

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
František Sabovčik0
Návštěvník
30. 7. 2006   #5
-
0
-
Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
uzanto de Esperanto
mi toki pi toki pona
30. 7. 2006   #6
-
0
-

Diki uz to funguje ... ta metoda localToGlobal je presne to, co som potreboval ... a pomocou simus a cosinus by sa to tiez dalo, ale to by bolo fakt zlozitejsie ... naco zlozite, ked mozem jednoduchsie :ok:

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 3 hosté

Podobná vlákna

Java movie — založil johnw

Movie clip — založil Erik

Problem-movie maker — založil klaveska

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý