Vytáhnutí dat z tabulky – PHP – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Vytáhnutí dat z tabulky – PHP – Fórum – Programujte.comVytáhnutí dat z tabulky – PHP – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
Petr
~ Anonymní uživatel
697 příspěvků
1. 8. 2008   #1
-
0
-

Ahoj měl bych dotaz, mám kod:
[CODE]
....
$dbjmeno = $_POST['jmeno'];
$hash = MySQL_Query("SELECT heslo FROM registrace WHERE jmeno = '$dbjmeno'") or die (mysql_error());
echo $hash;
....
[/CODE]

a vypíše mi to: Resource id#4

samozřejmě výše se přihlašuju do databáze.... nevíte v čem může být chyba? Když vypíšu $dbjmeno tak je jméno stejné jako v té databázi, připojení k databázi je taky OK... díky za radu

Nahlásit jako SPAM
IP: 77.48.31.–
Reklama
Reklama
bukaj0
Věrný člen
1. 8. 2008   #2
-
0
-
Nahlásit jako SPAM
IP: 85.70.13.–
Jak se správně ptát? -> http://www.hash.cz/inferno/otazky.html[br][br] Po programování je člověk hladovej.
plasmo0
Věrný člen
1. 8. 2008   #3
-
0
-

Zkus třeba tohle ;-)



....
$dbjmeno = $_POST['jmeno'];
$hash = MySQL_Query("SELECT heslo FROM registrace WHERE jmeno = '$dbjmeno'") or die (mysql_error());
$zaz = mysql_fetch_object($hash);
echo $zaz->heslo;
....

K tomu aby jsi mohl výsledek použít musíš ještě použít některou fci, viz odkazy od bukaje. Teorii si už nepamatuju víc ti k tomu neřeknu. Jenom to že musi byt.
mysql_query pak mysql_fetch_object||mysql_fetch_arry||... a pak teprve vypisovat výsledek...

Nahlásit jako SPAM
IP: 82.150.166.–
Jak vzniká vynález? To všichni vědí, že je něco nemožné, a pak se objeví nějaký blázen, který neví, že je to nemožné, a udělá vynález. [br] Albert Einstein [br][br] http://plasmo.cz [br] http://bleskovaregistrace.cz [br] http://livetrading.cz
hrach
~ Redaktor
+1
Boss
1. 8. 2008   #4
-
0
-

hledat ! a to si myslím, že ani není třeba. tak kde si našel tuto funkci určitě najdeš příklad taky jak to zpracovat...

Nahlásit jako SPAM
IP: 193.179.169.–
http://jan.skrasek.com@hrachcz – webdeveloper
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 45 hostů

Podobná vlákna

Výpis dat do tabulky v C — založil Filip

Výpis dat do tabulky — založil Karolína

Zadávání dat do tabulky — založil merobijec

Vypis dat z tabulky — založil Bloudy

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý