Anonymní profil peter – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Anonymní profil peter – Programujte.comAnonymní profil peter – Programujte.com

 

Příspěvky odeslané z IP adresy 2001:718:2601:258:390e:1d...–

peter
Sítě › Online placení
28. 5. 2014   #190555

Aha, takze se ptas na bankovni sluzby, jake pouzivaji treba eshopy, tak to hledej primo na jejich oficialnich strankach, jak se s tim pracuje.
https://www.google.cz/search?…
http://cs.wikipedia.org/…syst%C3%A9my
http://www.lupa.cz/…voni-paypal/
http://www.fio.cz/…atebni-brana - Fio banka aktuálně spolupracuje s platebními bránami GoPay a PayU.
http://www.podnikatel.cz/…ncni-vyhoda/ - Domácí e-shopy pro platby využívají a nabízejí platební systémy  – například PayU, PayPal či PaySec.
http://www.podnikatel.cz/…y-v-e-shopu/
https://webtrh.cz/…-vybrat-shop - Jako jedno z řešení mi přijde GoPay nebo xPay... PaySec, PayPay, MoneyBookers, mPeníze (ale to je z roku 2010)
http://www.lupa.cz/…pay-vypadky/

peter
Sítě › Online placení
28. 5. 2014   #190549

Pokud chces zavest vlastni menu a operace s ni, musis se stat bankovni instituci a dokazat, ze ji dokazes ochranit pred zneuzitim, platit dane z vydelku a tak.

Pokud je to jen tvoje vlastni prepocitavani, jako maji online hry, tak se to resi tak, ze ti zakaznik posle fakturu, kam uvede do poznamky jmeno uzivatele a ty mu to pripocitas na ucet v te hre. Co si s tim dela ve hre (nebo eshopu) je uz jeho vec. Jestli se to ma delat nejak samo, nejspis to jde nastavit v bance, ze ti ma poslat mail a v tom mailu si najdes cislo uctu, kam to prislo, kdo to poslal, na jaky nick a pripoctes mu to. Modul na cteni mailu ma kdejaky programovaci jazyk (viz online maily). Problem nastava, kdyz ta plaba neni na uctu, ale tobe dojde mail, protoze mail neni bezpecny a lze jej bezezbytku duplikovat a poslat z uplne jineho mista :) Ale tomu se brani sifrovanim, certifikatem, mozna to tva banka umoznuje, ale obvykle je to bezne.

 

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý