Anonymní profil Daman – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Anonymní profil Daman – Programujte.comAnonymní profil Daman – Programujte.com

 

Příspěvky odeslané z IP adresy 84.47.1.–

Daman
PHP › Prepojenie tabuliek
1. 9. 2024   #392018

Ahojte,

potreboval by som pomoc s prepojenou HTML tabuľkou v php. Mam dve tabuľky v MYSQL v prvej - meradlá sú jednotlivé meradlá (id, názov meradla, typ, výrobca, výrobné číslo....). V druhej - kalibracie kde sú jednotlivé kalibrácie meradiel (id, dátum, id_meradla, kalibrácia_dňa, kalibrácia_do), v tejto tabuľke je za sebou mnoho jednotlivých cyklov kalibracíi pre jednotlivé meradlá ( niektoré mesačne iné týždenne prípadne ročne, záleží od meradla). V tabuľke meradlá je prepojene id s id_meradla v tabuľke kalibrácie. Potreboval by som spraviť spoločnú HTML tabuľku kde pre každé id (tab. meradlá) sa priradí cez id_meradla posledná kalibrácia ktorá je z tabuľky kalibrácie.

Ďakujem za pomoc 

Visual Basic › WebBrowser - Nové okna & Uda…
11. 1. 2012   #152212

a co mam vlastne urobit lebo ja nwm ako to zachytit atd

Visual Basic › WebBrowser - Nové okna & Uda…
11. 1. 2012   #152211

a dá sa to aj ked ten webbrowser ešte neexistuje ale vytvára sa až za behu.... ???

Visual Basic › WebBrowser - Nové okna & Uda…
11. 1. 2012   #152209

Nazdar ... potrebujem takuto pomoc ... robím WebBrowser a ked som ho testoval tak som prišiel na to že ak si napríklad na supergames.cz otvorím nejakú Flash alebo Shockwave hru tak sa mi spustí Internet Explorer a vnom tá konkrétna hra. Ako môžem naprogramovať tak aby sa mi otvoril nový "Tab" v mojom prehliadači a v nom sa spustila flash alebo shockwave hra.... ( tab viem vytvoriť len neviem ako aby sa mi to automaticky vytvorilo ked zisti že chcem flash hru spustit) ....... (a ta hra sa može kludne aj už v otvorenom tabe spustit .. to je mi jedno hlavne nech ju spusti) ...poradte pls....predem dík.

Visual Basic › NotifyIcon - ContextMenu
3. 1. 2012   #151917

nazdar ... mam NotifyIcon vo Form1 a vsetko sa dobre spusti len chcem ze ked si program napriklad zminimalizujem a kliknem v taskbare na NotifyIcon tak aby sa mi program zobrazil skusal som Napriklad Me.Show() alebo Me.Focus() ale na nič nereaguje .... poradte pls ...

 

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý