× Aktuálně z oboru

SHIELD Experience Upgrade 7 – méně hledání a více zábavy [ clanek/2018052902-shield-experience-upgrade-7-mene-hledani-a-vice-zabavy/ ]
Celá zprávička [ clanek/2018052902-shield-experience-upgrade-7-mene-hledani-a-vice-zabavy/ ]

FL Studio - tvorba hudby na PC

[ http://programujte.com/profil/20356-vaclav-milata/ ]Google [ ?rel=author ]       [ http://programujte.com/profil/118-zdenek-lehocky/ ]Google [ ?rel=author ]       2. 10. 2005       36 059×

Fruity Loops Studio je velmi kvalitní nástroj pro tvorbu hudby na PC.....

Stáhnout si jej můžete na www.flstudio.com [ http://www.flstudio.com ] i s manuálem a jinými užitečnými věcmi. Je bohužel shareware, ale pokud nejste tak movití nebo si jej chcete pouze vyzkoušet, můžete si stáhnout demoverzi s trochu omezenými možnostmi.

Program je vyvíjen a stále vylepšován firmou Image-Line Software. Momentálně je na webu k dispozici verze 5.0.2b. Obsahuje nepřeberné množství zvuků jako jsou bicí, kytary, basy, klávesy nebo třeba elektronický hlas a mnoho dalších. Můžete zde také importovat své vlastní zvuky či například zpěv.

Na první pohled se může zdát ovládání trochu nepřehledné, ale postupem času si jistě zvyknete. Najdete tam také spoustu ukázkových písniček, ze kterých se při tvorbě můžete něco málo přiučit. Na internetu si můžete stáhnout mnoho dalších samplů, pluginů a skinů, kterými vaši tvorbu určitě zefektivníte. A až se budete chtít se svou tvorbou předvést před kamarády, můžete ji jednoduše exportovat do WAV nebo MP3.

S tímto programem se určitě zabavíte na dlouho, ikdyž nejste moc hudebně nadaní. Pokud ještě váháte nad jeho downloadem, můžete skouknout tyto screenshoty:


Článek stažen z webu Programujte.com [ http://programujte.com/clanek/1970010155-fl-studio-tvorba-hudby-na-pc/ ].