× Aktuálně z oboru

Vychází Game Ready ovladače pro Far Cry 5 [ clanek/2018040603-vychazi-game-ready-ovladace-pro-far-cry-5/ ]
Celá zprávička [ clanek/2018040603-vychazi-game-ready-ovladace-pro-far-cry-5/ ]

Ovládací panel k PC

[ http://programujte.com/profil/27-jiri-chytil/ ]Google [ ?rel=author ]       [ http://programujte.com/profil/118-zdenek-lehocky/ ]Google [ ?rel=author ]       1. 10. 2005       14 862×

Chcete si vylepšit PC nebo se prostě jen nudíte a máte zničenou CD-ROMku? Tady je návod, jak ji využít. Můžete si z ní udělat jednoduchý ovládací panel...

Budete potřebovat: vrtačku, pilník s kruhovým průřezem, el. kleště, pájedlo a to je tak všechno. Jo, zapomněl bych na křížový šroubovák.

Oním šroubovákem mechaniku otevřete, odstraníte štítek dvířek, vyvrtáte do něj několik dírek tak, aby se do nich daly vsunout přepínače, nejlépe páčkové - vypadají fakt dobře. Potom musíte vyštípat nebo vyřezat část šuplíku tak, aby nezavazela páčkám. U každé mechaniky je to trochu jinak, takže to, jak k tomu dospějete, je jen na vás. Na zadní straně budou vývody, které povedou do case. Mohou být vytvořeny libovolným způsobem. Já jsem tento problém řešil přes cinche, ale můžete použít rovnou vyvedené kabely nebo třeba konektory jack čí svorkovnici.

Využití snad nebude problém. Vypínání a zapínání přídavných větráčků či osvětlení case. Co si ještě vymyslíte, je jen na vás. Už mám připravený další šílený návod :).


Článek stažen z webu Programujte.com [ http://programujte.com/clanek/1970010165-ovladaci-panel-k-pc/ ].