× Aktuálně z oboru

Vychází Game Ready ovladače pro Far Cry 5 [ clanek/2018040603-vychazi-game-ready-ovladace-pro-far-cry-5/ ]
Celá zprávička [ clanek/2018040603-vychazi-game-ready-ovladace-pro-far-cry-5/ ]

Join Multimedia

[ http://programujte.com/profil/20356-vaclav-milata/ ]Google [ ?rel=author ]       [ http://programujte.com/profil/118-zdenek-lehocky/ ]Google [ ?rel=author ]       18. 10. 2005       8 871×

Stejně jako každý rok, i letos pořádá německá firma Siemens mezinárodní soutěž o nejlepší multimediální prezentaci pro základní a střední školy - Join Multimedia...

Každoročně se této soutěže zůčastní několik tisíc týmů z celé Evropy. Na ty nejlepší čekají ceny v celkové hodnotě 150 000 € a pozvánka na slavnostní vyhlášení vítězů v Mnichově.

Zůčastnit se může každý tým ve věkovém rozmezí 12 - 19 let minimálně o třech a maximálně o šesti členech. Soutěž je rozdělena na kategorii A (12 - 15 let) a kategorii B (16 - 19 let). Prezentace musí mít podobu jakéhokoli spustitelného programu, popřípadě webové stránky (Já osobně doporučuji Flash). Narozdíl od předchozích ročníků, prezentace musí být pouze v angličtině. Celé to nesmí mít více než 80 MB a počet stránek v prezentaci by neměl přesahovat 20. Letos si můžete vybrat ze tří témat, které naleznete na oficiálních stránkách uvedených níže.

Termín zaslání výsledných prací je do 1. února. Poté proběhne hodnocení odbornou porotou a během dalšího měsíce už by měla být známa tabulka s nejlepšími dvaceti prezentacemi z každé kategorie. Každý zůčastněný tým dostane diplom a drobný dárek.

Ikdyž se vám může zdát, že je v soutěži příliš velká konkurence a nemáte šanci umístit se ani mezi prvními dvaceti, není to úplně pravda. V minulém ročníku (2003/2004) jsem se s kamarády zúčastnil také, a ikdyž jsem byl přesvědčen, že jsme to totálně odflákli, umístili jsme se na 17. místě. Trochu mě sice zklamalo, že jsme za to dostali pouze diplom a "obyčejný foťák", ale na konci roku to alespoň napravila pochvala ředitele školy :).

Více informací o soutěži najdete na
www.siemens.cz/multimediaprojekt [ http://www.siemens.cz/multimediaprojekt ]
www.siemens.com/join_multimedia [ http://www.siemens.com/join_multimedia ]


Článek stažen z webu Programujte.com [ http://programujte.com/clanek/1970010180-join-multimedia/ ].