× Aktuálně z oboru

Vychází Game Ready ovladače pro Far Cry 5 [ clanek/2018040603-vychazi-game-ready-ovladace-pro-far-cry-5/ ]
Celá zprávička [ clanek/2018040603-vychazi-game-ready-ovladace-pro-far-cry-5/ ]

AVG 7.0 – Vypnutí testu při startu

[ http://programujte.com/profil/27-jiri-chytil/ ]Google [ ?rel=author ]       zatím neprovedena       30. 5. 2005       7 916×

Některým to možná přijde triviální, ale znám dost lidí kteří si s tím neporadili...

Ono testovat antivirovým programem každý den je sice pěkné, ale taky trochu zbytečné a když test musíte každý den vypínat, aby vám nezpomaloval počítač, tak je to docela nepříjemné. A jelikož znám spoustu lidí, kteří se s programem AVG 7.0 nějak nepohodli, protože se jim prostě nepovedlo tyto denní testy zastavit, tak sem se rozhodl, že o tom utrousím pár slov. Není to nic složitého - zapneme si kontrolní centrum programu AVG 7.0 - to uděláme dvojklikem na malou ikonku vedle hodin. Potom si najdeme kartičku s názvem plánovač, na ni klikneme pravým tlačítkem a z nabídky si vybereme Naplánované úlohy. Zobrazí se nám podlouhlé okno, v něm by měly být dvě položky - jednou z nich je aktualizace a tou druhou je právě onen text, který se spouští každý den.

Dvakrát na něj klikneme a v okně, které se nám zobrazí, klikneme na první zaškrtávací políčko tak, aby bylo volné - tím nám zašednou všechna ostatní nastavení. Potvrdíme OK

a test už se každý den spouštět nebude.

Ale přeci jen by se počítač, obzvláště pokud máte připojení k internetu, měl alespoň jednou týdně otestovat.

Proto ještě nebudeme zavírat okno Naplánované úlohy. Dole klikneme na tlačítko nový plán. V okně, které se nám zobrazilo, si nastavíme parametry testu.

Třeba to, co to bude za test, jak dlouho a jak často se bude spouštět a podobně. Podle mě je optimální nastavit si test jednou týdně.


Článek stažen z webu Programujte.com [ http://programujte.com/clanek/2005052803-avg-7-0-vypnuti-testu-pri-startu/ ].