× Aktuálně z oboru

Vychází Game Ready ovladače pro Far Cry 5 [ clanek/2018040603-vychazi-game-ready-ovladace-pro-far-cry-5/ ]
Celá zprávička [ clanek/2018040603-vychazi-game-ready-ovladace-pro-far-cry-5/ ]

Seriály o PHP

[ http://programujte.com/profil/5-tomas-vinduska/ ]Google [ ?rel=author ]       [ http://programujte.com/profil/118-zdenek-lehocky/ ]Google [ ?rel=author ]       4. 6. 2005       19 602×

Tak vás zdravím, rozhodl jsem se, že pro vás budu, v rámci mých možností, přinášet různé ukázky z PHP v praxi. Nebudu zde dopodrobna líčit a popisovat funkce PHP, od toho tady máme přeci on-line kurzy, ale budu se snažit zveřejňovat užitečné příklady.

Chci vás, čtenáře, také seznámit i se skutečností, že nejsem nijak zdatný programátor a už vůbec nevylučuji, že se mezi vámi najdou stejně zdatní, nebo i schopnější jedinci, než jsem já. Pokud by se někdo takový našel, s radostí ho uvítáme mezi naše autory. A doufám, že tito jedinci tady na mě nespustí bouřlivou kritiku. Jsem jen člověk.

Jen pro zajímavost, jsem PHP samouk a tomuto skriptovacímu jazyku jsem se začal věnovat přibližně v září roku 2004. A jak už to bývá, s  postupem času rostly i mé zkušenosti, o které bych se s vámi rád podělil.

Budu zde tedy zveřejňovat ať už jednotlivé články, tak i vícedílné seriály. Budu se těšit i na vaše dotazy a náměty, nápady také rád uvítám a pokud by se někdo chtěl připojit, může. Také bych chtěl tímto poděkovat této skvělé partě lidí, do které jsem se dostal čirou náhodou (vlastně spíše nehodou, ale to sem nepatří).

Abyste měli nějakou představu, co ode mne můžete očekávat, budu zde rozebírat třeba komentáře k článkům, kontrolu e-mailu, statistiky přístupů, také mě napadá nějaké to fórum a přes kalendář v PHP se můžeme dostat třeba až na generování zip souborů za pomoci PHP.

Tak se tedy můžete těšit na samé zajímavé věci a zároveň si můžete napsat o to, co by vás zajímalo. Určitě se i na vaše témata dostanu.

A už si myslím, že jsem řekl vše, tak se s vámi loučím a brzy nashledanou u prvního seriálu.


Článek stažen z webu Programujte.com [ http://programujte.com/clanek/2005060501-serialy-o-php/ ].