× Aktuálně z oboru

SHIELD Experience Upgrade 7 – méně hledání a více zábavy [ clanek/2018052902-shield-experience-upgrade-7-mene-hledani-a-vice-zabavy/ ]
Celá zprávička [ clanek/2018052902-shield-experience-upgrade-7-mene-hledani-a-vice-zabavy/ ]

Seznam - nové uživatelské rozhraní

[ http://programujte.com/profil/27-jiri-chytil/ ]Google [ ?rel=author ]       [ http://programujte.com/profil/118-zdenek-lehocky/ ]Google [ ?rel=author ]       28. 6. 2005       8 119×

Portál Seznam.cz již před nějakou dobou sliboval nové uživatelské rozhraní a vypadá to, že jsme se ho konečně dočkali. Nějak jsem ovšem nenašel slibovanou podporu funkce Drag & Drop, ale snad se jí ještě dočkáme. Také některé jiné funkce mi zde zatím chybí, ale snad se to vše napraví.

Za další pěknou věc bych považoval možnost vyhledávání v e-mailech, která zatím chyběla. Lépe je zpracována i správa složek a kontaktů, která se mi zdá lépe řešená.

Vyskytují se tam i některé věci, které jsou mimo lidské chápání. Kupříkladu se mi zatím nepodařilo označit e-mail barvou. Také některé další akce jsem zatím neshledal proveditelnými.

A prohlížeč, který nepoužívám příliš často, ale přece jen po něm jednou za dlouhý čas sáhnu, IE6, mi píše dokončeno, na stránce však došlo k chybám.

Upřímně, čekal jsem víc.


Článek stažen z webu Programujte.com [ http://programujte.com/clanek/2005071204-seznam-nove-uzivatelske-rozhrani/ ].