× Aktuálně z oboru

SHIELD Experience Upgrade 7 – méně hledání a více zábavy [ clanek/2018052902-shield-experience-upgrade-7-mene-hledani-a-vice-zabavy/ ]
Celá zprávička [ clanek/2018052902-shield-experience-upgrade-7-mene-hledani-a-vice-zabavy/ ]

První český server RF

[ http://programujte.com/profil/20356-karel-pomkla/ ]Google [ ?rel=author ]       [ http://programujte.com/profil/118-zdenek-lehocky/ ]Google [ ?rel=author ]       12. 7. 2005       15 264×

Poprvé budou mít čeští hráči možnost zahrát si super hru RF on-line na českém serveru!

Hra je směsicí science-fiction a klasické fantazie. RF online se odehrává na vzdálené planetě, kde se odehrávají kouzla s vyspělou technologii.

Máte na výběr ze tří ras, které mezi sebou bojují kvůli získání nadvlády nad vzácnými krystaly. Dvě z nich, Bellato a Core, bojují rukama a meči a také s moderními zbraněmi, jako jsou energetické zbraně a řízené střely. Třetí rasa, Accretians, se povznesla na úroveň robotů. Nemůže používat kouzla, ale používá vyspělé technologie.

Server se rozjede přibližně koncem léta a utáhne asi 500 hráčů. Klienta si již brzy budete moci stáhnout na adrese www.cubosoft.net/rf [ http://www.cubosoft.net/rf ], kde najdete také nové informace. Klient je bohužel zatím betaverze a je jen v čínštině, avšak pracuje se na anglickém překladu.

Nezapomeňte se podívat také na screenshoty [ http://cubosoft.net/nuda/album_cat.php?cat_id=5 ] a na video 1 [ http://downloads.levelupgames.ph/rfonline/movies/rfonline-5mins-hi.zip ] a video 2 [ http://downloads.levelupgames.ph/rfonline/movies/rfonline-2mins-hi.zip ].


Článek stažen z webu Programujte.com [ http://programujte.com/clanek/2005072502-prvni-cesky-server-rf/ ].