× Aktuálně z oboru

SHIELD Experience Upgrade 7 – méně hledání a více zábavy [ clanek/2018052902-shield-experience-upgrade-7-mene-hledani-a-vice-zabavy/ ]
Celá zprávička [ clanek/2018052902-shield-experience-upgrade-7-mene-hledani-a-vice-zabavy/ ]

Ať žije Microsoft! Ale jinde, třeba na Marsu...

[ http://programujte.com/profil/27-jiri-chytil/ ]Google [ ?rel=author ]       [ http://programujte.com/profil/118-zdenek-lehocky/ ]Google [ ?rel=author ]       18. 7. 2005       7 122×

Už podle tohoto motta by mělo být jasné, kam tyto stránky směřují. Ano, jde sice o to, aby uživatel zkusil něco jiného a poznal, že wokna nejsou to nejlepší, ale jde taky o to se pobavit. Jak zjistíte sami, je zde mnoho zábavného materiálu. Hned na úvodní stránce naleznete:

Podle vyhlášení firmy Microsoft se pro ještě vyšší pohodlí uživatelů připravuje při příležitosti uvedení systému Windows 2000 i nový typ myši "Microsoft Intellimouse 2000". Tato myš bude kromě obvyklých dvou tlačítek, kolečka a režimového tlačítka obsahovat i tlačítko "Reset", aby se uživatelé nemuseli při restartu systému shýbat pod stůl.

Podle zatím nedoložených zpráv Microsoftu se z důvodu lepší srozumitelnosti pro běžné uživatele připravuje lokalizace názvů jednotlivých programů softwarového balíku Microsoft Kancelář 2000. Budou to programy: Slovo, Bezva, Vyhlídka, Přístup, Silná Tečka.

Bill Gates chce vybudovat serverovou stanici na Měsíci. Windows tam prý padají šestkrát pomaleji.

A mnoho dalšího vás na těchto stránkách čeká. Nevýhodou je to že stránky už dlouho nikdo neaktualizuje :(

Ještě pár adres s linuxácou tematikou:

http://www.linux.cz/ [ http://www.linux.cz/ ]
http://www.linuxsoft.cz/ [ http://www.linuxsoft.cz/ ]
http://www.abclinuxu.cz/ [ http://www.abclinuxu.cz/ ]
http://proc.linux.cz/ [ http://proc.linux.cz/ ]
http://linux.net-mag.cz/ [ http://linux.net-mag.cz/ ]
http://linux.tosovsky.info/ [ http://linux.tosovsky.info/ ]
http://slax.linux-live.org/ [ http://slax.linux-live.org/ ]

Článek stažen z webu Programujte.com [ http://programujte.com/clanek/2005073102-at-zije-microsoft-ale-jinde-treba-na-marsu/ ].