× Aktuálně z oboru

Vychází Game Ready ovladače pro Far Cry 5 [ clanek/2018040603-vychazi-game-ready-ovladace-pro-far-cry-5/ ]
Celá zprávička [ clanek/2018040603-vychazi-game-ready-ovladace-pro-far-cry-5/ ]

WinASO – RegDefrag

[ http://programujte.com/profil/27-jiri-chytil/ ]Google [ ?rel=author ]       [ http://programujte.com/profil/118-zdenek-lehocky/ ]Google [ ?rel=author ]       2. 8. 2005       9 238×

Netrvalo dlouho a společnost WinASO poslala do světa další program - a stejně jako bratříčcia i on vám pomůže očistit PC od všelijakého bince. ..

Netrvalo dlouho a společnost WinASO poslal do světa další program a stejně jako bratříčci i on vám pomůže očistit PC od všelijakého bince.

Tento prográmek si po svých bratrech ponechal typický vzhled a typické ovládání pro software od společnosti WinASO, co je ovšem zajímavé, je cena - na rozdíl od svých rodinných příslušníků je totiž zdarma. A stáhnout si ho můžete stejně jako Registry Optimize a Disc Clean na stránkách www.winaso.cz. Ovládání programu zvládne snad každý. Můžete si přečíst úvodní stranu v angličtině. Potom následuje jeden hbitý klik na tlačítko Next. Registry se začnou kontrolovat. Po kontrole bude vyžadováno stisknutí tlačítka pro defragmentaci a pak už jen potvrdíte dialogy že se počítač může restartovat. A v klidu a pohodě čekáte na naběhnutí systému a můžete znova pracovat. Pořádku zdar.

Ve druhé části je pak nabídka programuy o kterém jsme psal jako o prvním počinu společnosti WinASO - a to Registry Optimize.


Článek stažen z webu Programujte.com [ http://programujte.com/clanek/2005081406-winaso-regdefrag/ ].