× Aktuálně z oboru

Vychází Game Ready ovladače pro Far Cry 5 [ clanek/2018040603-vychazi-game-ready-ovladace-pro-far-cry-5/ ]
Celá zprávička [ clanek/2018040603-vychazi-game-ready-ovladace-pro-far-cry-5/ ]

Scorpion's WinCheater

[ http://programujte.com/profil/20356-david/ ]Google [ ?rel=author ]       [ http://programujte.com/profil/118-zdenek-lehocky/ ]Google [ ?rel=author ]       11. 11. 2005       17 121×

Cílem dnešního článku je podívat se na program Scorpion's WinCheater. Není to sice žádná novinka, ale za zmínku rozhodně stojí.

Co to vlastně je? Scorpinon's WinCheater (dále už jen cheater) je program obsahující spoustu knihoven s texty o PC, návody a cheaty ke hrám, CD klíče a sériová čísla, texty k písním, vtipy, vtipné obrázky a mnoho dalšího. Oproti svému DOSovému předchůdci funguje bez větších potíží na Windows 98/ME/NT/2000/XP. Má lepší ovládání, grafiku, tisk, propojení s internetem aj.

Skiny:
V cheatru je velké množství skinů (neboli vzhledů), které si můžete zvolit. Na jednom jsou listy marihuany, na dalším Shrek a na jiném prozměnu Hvězdná brána - to jsou pozadí, u každého skinu jsou ale i jiná tlačítka a barvy. Co do vzhledu, je také možné aktivovat fullscreen (tj. program v okně přes celou obrazovku, jistě to znáte).

Na tomto obrázku je jasně vidět fullscreen a jeden skin.

Na tomto obrázku je fullscreen neaktivní a je zobrazen již zmíněný skin s marihuanou.

Co cheater obsahuje:
Jak již bylo řečeno na začátku článku, cheater obsahuje mnoho knihoven s různou tématikou. Nyní si něco řekneme o těch nejdůležitějších.

Cheaty - v této knihovně naleznete spoustu cheatů (triků a kódů) do her.

Návody - obsahuje návody ke hrám

Vtipy - desítky, stovky a možná i tisíce různých vtipů (opravdu ideální zábava pro dlouhé zimní večery)

Easter Eggy - cheaty do programů atd.

V cheatru je samozřejmě knihoven mnohem více, ale na to, abychom popsali všechny, tu bohužel nemáme prostor. Jen letmo připomenu například "Mobile Eggy" - tipy pro mobilní telefony, "Recenze" - recenze her, "Play Station" , "Vtipné obrázky" či "HTML" - sekci, kde je pár rad, jak na HTML a JavaScript.

Osobně mohu Cheater doporučit. Za dobu psaní tohoto článku a ani nikdy dřív jsem nenalezl nic, co bych mu mohl vytknout. Je pěkný designem i obsahem. Je to jeden z největších a nejlepších databázových programů vůbec. V žádném případě určitě neuděláte chybu, pokud si ho stáhnete. Je v něm spousta zábavy i užitečných věcí. Dodává se k němu také SkinEditor, ve kterém si můžete vytvořit vlastní skin.

Doufám, že jsem vám v tomto článku dostatečně popsal program Scorpion's WinCheater. Stáhnout si ho můžete na jeho domovské stránce www.cheater.cz [ http://www.cheater.cz ]. Jakékoliv dotazy, uživatelské zkušenosti čí cokoliv podobného pište prosím do diskuse pod článek. To jest vše.


Článek stažen z webu Programujte.com [ http://programujte.com/clanek/2005110104-scorpion-s-wincheater/ ].