× Aktuálně z oboru

Programátoři po celém světě dnes slaví Den programátorů [ clanek/2018091300-programatori-po-celem-svete-dnes-slavi-den-programatoru/ ]
Celá zprávička [ clanek/2018091300-programatori-po-celem-svete-dnes-slavi-den-programatoru/ ]

MSDN Connection - výhody

[ http://programujte.com/profil/1483-lukas-chury/ ]Google [ https://plus.google.com/101446994797551111026?rel=author ]       [ http://programujte.com/profil/118-zdenek-lehocky/ ]Google [ ?rel=author ]       7. 11. 2005       14 113×

Vyhledávání informací na webu může být zdlouhavé a složité. Z toho důvodu web MSDN Connection shrnuje důležité informace, zkušební software a časové plány, přičemž vynechává méně podstatné údaje. Zaregistrujte se proto a získejte výhody webu MSDN Connection, který představuje vaši osobní znalostní bázi a možnost úspory času a sledování důležitých informací v rychle se měnícím prostředí. Členství v programu MSDN Connection se vyplatí – a nestojí přitom ani korunu.

Co je MSDN Connection?

Program MSDN Connection představuje pro profesionální vývojáře nejpohodlnější způsob, jak od společnosti Microsoft získat informace a výhody.

Novinky na webu MSDN

Kanály RSS (Really Simple Syndication) vám vždy poskytnou nejaktuálnější informace, umístění a seznam informací a článků na webu microsoft.com, které jste ve svém profilu označili jako důležité či zajímavé. Můžete si proto být jisti, že vám neutečou žádné novinky, a zároveň obdržíte pouze informace, které skutečně požadujete.

Nejdůležitější zdroje informací

Nejdůležitější zdroje informací představují skutečnou pomoc při každodenní práci, neboť nabízí přístup k 36 vývojářským centrům a knihovnám, ohromnému množství souborů ke stažení a zkušebním verzím nejnovějších technologií společnosti Microsoft.

Akce

Program MSDN Connection vám nabízí účast na akcích a školicích seminářích společnosti Microsoft za zvýhodněnou cenu. Kromě trvalého kontaktu na další členy vývojářské komunity získáte také užitečné informace a nápady. Pravidelně vás budeme informovat o akcích odpovídajících vašim zájmům.

Další výhody

Jako člen programu MSDN Connection získáte i další hodnotné výhody:
20% sleva na knihy Microsoft Press
Všichni registrovaní v MSDN Connection u nás (Česká republika a Slovensko) získávají exklusivní 20% slevy na nákup knih Microsoft Press!

10% sleva na školení pro programátory
Ve spolupráci se skupinou Developer's Corner pro vás připravili 10% slevu na veškerá programátorská školení.
http://www.developerscorner.cz/

Elektronické knihy v češtině a slovenštině ZDARMA
Připraveny zcela nové i starší elektronické knihy které si můžete, jako registrovaní členové, stahovat zcela zdarma.
http://msdn.microsoft.cz/csebooks/

Mimořádné výhody, slevy a přednostní nabídky
Členové MSDN Connection se dozvídají jako první o nepravidelných, speciálních, časově a množstevně omezených akcích. Dostávají vstup zdarma na některé placené semináře, konference a školení.

Elektronické knihy a brožury jsou poskytované ZDARMA všem registrovaným účastníkům programu MSDN Connections v České republice a na Slovensku.
Praktický úvod do noviniek SQL Serveru 2005 v oblasti relačných databáz Praktický úvod do noviniek SQL Serveru 2005 v oblasti relačných databáz
Ľuboslav Lacko, slovensky, 107 stran
MS SQL Server 2005 je databázový systém novej generácie, ktorý poskytuje vysoko efektívne nástroje na správu a analýzu dát, lepšiu škálovateľnosť výkonu, vyššiu dostupnosť a bezpečnosť firemných dát, bohatšie a produktívnejšie nástroje na vývoj, nasadzovanie a správu programových aplikácií a viacero ďalších nových prvkov. Brožúra poskytuje ucelený prehľad o nových prvkoch v MS SQL Serveri 2005, predstavuje nové nástroje na správu systému. nové možnosti programovania v jazykoch T-SQL a .NET, rozšírenú podporu pre prácu s dátami vo formáte XML a zabudovanú webovú podporu.
Business Intelligence v SQL Serveri 2005 Business Intelligence v SQL Serveri 2005
Ľuboslav Lacko, slovensky, 105 stran
Brožúra predstavuje nové filozofické a technologické trendy pre analýzu a dolovanie údajov v prostredí nového databázového servera SQL Server 2005. Na praktických príkladoch sú demonštrované možnosti integračných služieb pre prenos údajov z nehomogénnych zdrojov, modelovanie dátového skladu, vytváranie multidimenzionálnych kociek a data miningových modelov. Proces BI je popisovaný ucelene, vrátane možností klientského prístupu k výsledkom analýz.
Přecházíme z jazyka Visual Basic 6.0 na jazyk Visual Basic 2005 Přecházíme z jazyka Visual Basic 6.0 na jazyk Visual Basic 2005
Ján Hanák, česky, 171 stran
Kniha je určena vývojářům a programátory, kteří vytvářejí svá řešení v jazyce Visual Basic 6.0, ovšem rádi by svoji hodnotnou práci povýšili na novou úroveň a začali psát moderní aplikace .NET pomocí jazyka Visual Basic 2005 a vývojově-exekuční platformy Microsoft .NET Framework 2.0.
Vývoj webových aplikácií pre začiatočníkov pomocou Express nástrojov Vývoj webových aplikácií pre začiatočníkov pomocou Express nástrojov
Ľuboslav Lacko, slovensky, 130 stran
Ve snaze oslovit hobby vývojáře začal Microsoft vyvíjet "odlehčené" verze vývojářských nástrojů a databázového serveru. Prvním krokem byl v nedávné minulosti projekt Web Matrix doplněný o ASP.NET Starter Kit. Web Matrix měl v porovnaní s Visual Studiem poměrně dost omezení, hlavně proto, že nebyl projektově, ale souborově orientovaný. Pro další období byl proto projekt WebMatrix utlumený a nahrazený projektem Visual Web Developer 2005. Seznamte se.
Příručka vývojáře pro přechod na platformu Microsoft .NET Příručka vývojáře pro přechod na platformu Microsoft .NET
překlad Ján Hanák, česky, 199 stran
Příručku tvoří některé z nejpopulárnějších a vysoce hodnocených dokumentů ze série Přecházíme na platformu Microsoft .NET. Naleznete zde migrační průvodce pro mnohé programovací jazyky a technologie. Kromě jiných se dozvíte důležité informace o přechodu na technologii ASP.NET, či o programovacích jazycích jakými jsou Visual Basic .NET, řízené (managed) C++ a C#. Stranou nezůstávají ani programátoři pracující v jazyce Java, neboť pro ně je připravena samostatná sekce s názvem Přenos Java aplikací na platformu .NET Framework. V neposlední řadě se můžete těšit také na vyčerpávající informace o ADO.NET, COM Interop a společném běhovém prostředí.
Moderní integrace aplikací Moderní integrace aplikací
Michael Juřek, česky, 114 stran
Tato brožura se zabývá moderními přístupy k integraci aplikací v heterogenním prostředí. Je určena pro softwarové architekty, řídící pracovníky v IT, vedoucí projektů a zkušenější vývojáře. Snaží se klást důraz především na koncepce a metodické postupy při integraci aplikací. Soustředí se zejména na integraci aplikací uvnitř firmy či organizace. Je doplněna příklady implementací v BizTalk Serveru 2004 a měřeními výkonnosti, škálovatelnosti a propustnosti pro scénáře v příkladech.
Microsoft SQL 2000 - Reportovacie služby Microsoft SQL 2000 - Reportovacie služby
Ľuboslav Lacko, slovensky, 130 stran
Brožura představuje nový doplněk k produktu Microsoft SQL Server 2000 - produkt Reporting Services [ http://www.microsoft.com/sql/reporting/ ]. Dozvíte se o základní filozofii a architektuře, o vytváření vlastních reportů, o správě reportovacícho serveru a o zabudování funkčnostni reportů do vašich vlastních řešení. Tato brožura je finální verzí a nahrazuje pracovní verzi dříve zde umístěnou.
ASP.NET pro začátečníky ASP.NET pro začátečníky
Ľuboslav Lacko, slovensky, 165 stran
Brožurka popisující základy vývoje webových aplikací pro platformu .NET a to pomocí ASP.NET. Dozvíte se též jak vyvíjet tyto aplikace bez použití Visual Studia.NET a to pomocí "Free" nástroje WebMatrix [ http://www.asp.net/webmatrix/default.aspx?tabIndex=4&tabId=46 ]. Brožurka obsahuje i základy vývoje databázových webových aplikací nad volně šiřitelnou verzí Microsoft SQL Serveru MSDE [ http://www.microsoft.com/sql/msde/downloads/default.asp ]. Součástí této brožurky jsou též popisy použití ASP.NET StarterKitů [ http://www.asp.net/Default.aspx?tabindex=9&tabid=47 ] a ukázkové příklady.
Integrace podnikových aplikací za pomoci Microsoft BizTalk Serveru 2002 Integrace podnikových aplikací za pomoci Microsoft BizTalk Serveru 2002
Pavel Jurík, Jan Lávička, Miloš Sobotka, česky, 228 stran
Příručka popisující v současné době velmi zajímavé a aktuální téma "Integrace aplikací". Příklady a scénáře zde uvedené využívají technologie BizTalk Server a souvisejících standardů a adaptérů využívaných pro integraci podnikových aplikací od proprietárních typů až po celosvětově rozšířené aplikace jako je SAP, Navision a podobně.
Architektura .NET Architektura .NET
překlad Dalibor Kačmář, česky, 146 stran
Popis platformy .NET a jejích jednotlivých komponent. Jedná se o doporučenou první četbu pro poznání .NET platformy po technické stránce. Co je to Microsoft.NET a proč ho použít? Jazyky v .NETu. Architektura .NET Frameworku. Vytváření tlustých a tenkých aplikací. Integrace na bázi XML a webových služeb. Mobilni klienti a .NET.
Analytické možnosti SQL Serveru 2000 Analytické možnosti SQL Serveru 2000
Luboslav Lacko, slovensky, 73 stran)
Základy práce s SQL Serverem 2000 a jeho analytickými službami. Vytváření DTS balíčků pro transformaci, extrakci a plnění dat. Vytváření a používání datových OLAP kostek. Analýza pomocí MS Excelu. Jednoduchý datamining. Kompletní životní cyklus dat ve firmě.
XML a webové služby XML a webové služby
Imrich Buranský, slovensky, 132 stran
Vytváření XML dokumentů a jejich používání. XML a relační databáze SQL Server 2000. Zpřístupnění dat ve formátu XML prostřednictvím webové služby. MS Office a práce s XML a webovými službami. Budoucnost webových služeb.
Commerce Server 2002 Commerce Server 2002
Radek Pospíšil, česky, 72 stran
Commerce Server jako nástroj pro B2B, B2C a B2E řešení. Přehled funkcí. Architektura systému. Integrace s dalšími produkty. Postup instalace testovací verze. Testovací aplikace Retail2002 včetně lokalizace pro české prostředí. Průvodce funkcemi produktu. Analytické možnosti a predikce chování nakupujících.
Vývoj aplikácií pre mobilené zariadenia Vývoj aplikácií pre mobilené zariadenia
Luboslav Lacko, slovensky, 121 stran
Praktická příručka pro vývoj mobilních aplikací. Vytváření nativního kódu v eMbedded Visual C++. Compact .NET Framework a Smart Devices Extension. Práce s mobilní databází SQL Server CE Edition. Vytváření tenkých aplikací pomocí ASP.NET Mobile Controls (Mobile Internet Toolkit). Vývoj aplikací pro SmartPhone.

Registraci je možno provést zde (je potřeba účet .NET Passport, který si tam lze také založit) : https://s.microsoft.com/cze/msdn/connection/benefit.mspx
Po registraci a potvrzení platnosti emailu se přihlašte a objevujte.


Článek stažen z webu Programujte.com [ http://programujte.com/clanek/2005110605-msdn-connection-vyhody/ ].