× Aktuálně z oboru

SHIELD Experience Upgrade 7 – méně hledání a více zábavy [ clanek/2018052902-shield-experience-upgrade-7-mene-hledani-a-vice-zabavy/ ]
Celá zprávička [ clanek/2018052902-shield-experience-upgrade-7-mene-hledani-a-vice-zabavy/ ]

Už jste navštívili pražský superbyt?

[ http://programujte.com/profil/1483-lukas-chury/ ]Google [ https://plus.google.com/101446994797551111026?rel=author ]       [ http://programujte.com/profil/20356-vaclav-matoulek/ ]Google [ ?rel=author ]       20. 11. 2005       12 631×

Představte si – všechny vaše média na jednom místě, k dispozici v každé části vašeho domova. Hudba, televizní pořady, oblíbené fotografie a filmy v každém pokoji. Inspiraci můžete zístat i osobní návštěvou digitálního superbytu...


Ještě jste nenavštívili nejmodernější superbyt v Praze, místo, kde bydlení znamená zábavu? Pojďte se spolu se mnou na něj podívat.

V Superbytě obklopí technologie vaše soukromí přirozeně a hravě

Srdcem Superbytu je multimediální zařízení Windows Media Center PC s operačním systémem Windows XP Media Center Edition 2005. Základní služby Windows Media Center PC zahrnují sledování a záznam televizního a rozhlasového vysílání, přehrávání DVD, filmů a hudby v digitálních formátech podporovaných operačním systémem Windows XP nebo prohlížení upravených webových stránek na televizní obrazovce. Celý systém je možné obsluhovat prostřednictvím dálkového ovládání nebo bezdrátové klávesnice z pohodlí křesla v obývacím pokoji.




Společnost Moeller Elektrotechnika instalovala v Superbytu moderní systém Xcomfort, který nabízí pohodlné ovládání jednotlivých prvků elektroinstalace. Použitím bezdrátového nástěnného tlačítka nebo SMS zprávy je možné na dálku rozsvěcet a zhasínat osvětlení, regulovat vytápění, klimatizaci nebo otevírat garážová vrata, a podobně.



Součástí nabídky Xcomfort jsou také bezpečnostní funkce. Senzory okamžitě informují majitele bytu v případě vytopení nebo vzniku požáru, celý systém je možné napojit i na pult centrální ochrany. O řízení systému Xcomfort se stará jednotka Home Manager. Toto řídící centrum zobrazuje stavy systému a na základě získaných údajů přizpůsobuje funkce jednotlivých prvků systému bez zásahu uživatele.


Počítače jsou osazeny procesory Intel Pentium 4 s technologií Hyper-Threading, které poskytují vysoký výkon při zpracování multimédií.

Prohlídky superbytu

Digitální superbyt je otevřen veřejnosti každý pátek od 10:00 do 19:00. Návštěva je organizována formou krátké prohlídky s výkladem odborných asistentů a začíná každou celou hodinu.
Registrovat se můžete zde [ http://www.microsoft.com/cze/superbyt/registrace.mspx ]


Článek stažen z webu Programujte.com [ http://programujte.com/clanek/2005111904-uz-jste-navstivili-prazsky-superbyt/ ].