× Aktuálně z oboru

SHIELD Experience Upgrade 7 – méně hledání a více zábavy [ clanek/2018052902-shield-experience-upgrade-7-mene-hledani-a-vice-zabavy/ ]
Celá zprávička [ clanek/2018052902-shield-experience-upgrade-7-mene-hledani-a-vice-zabavy/ ]

WinASO EasyTweak - Version 2.0

[ http://programujte.com/profil/27-jiri-chytil/ ]Google [ ?rel=author ]       [ http://programujte.com/profil/75-martin-zak/ ]Google [ :?rel=author ]       3. 1. 2006       7 216×

Další produkt od WinASO...

Již před delší dobou jsem vás informoval o produktech WinASO a nyní přináším další. Krom toho, že se na jejich stránkách objevila nová verze softu WinASO Registry Optimizer (již ve verzi 2.53), je to novinka WinASO EasyTweak - Version 2.0.

Při prvním spuštění proběhne inicializace…

… a potom se vás program zeptá, zda ho chcete použít jako Trial, který umožňuje 15 spuštění, které neúprosně počítá, anebo zda jej chcete za necelých 20 doláčů zaregistrovat.

Celý vzhled se podobá bratříčkům jako je Registry optimizer. Program umožňuje spoustu nastavení jako jsou programy spouštěné při stratu:

Ale můžete si prohlédnout také veškeré info o vašem PC:

Program obsahuje opravdu spoustu nástrojů a kdybych je měl všechny vyjmenovat, tak by to bylo na dlouho a vás by to nejspíš ani nebavilo číst, takže doporučuji vyzkoušet.

Ještě bych ale upozornil na jednu věc, a to je nastavení automatického vypnutí, které je zde celkem pěkně řešené.

Jedinou nevýhodou je cena nebo možnost jen 15 spuštění (pozn. korektora: takže spustit - nevypínat - hibernovat! :)). Jinak je to velmi kvalitní program se spoustou možností.

Více na www.winaso.com [ http://www.winaso.com ]

Zdroj: www.winaso.com

Článek stažen z webu Programujte.com [ http://programujte.com/clanek/2005122904-winaso-easytweak-version-2-0/ ].