× Aktuálně z oboru

SHIELD Experience Upgrade 7 – méně hledání a více zábavy [ clanek/2018052902-shield-experience-upgrade-7-mene-hledani-a-vice-zabavy/ ]
Celá zprávička [ clanek/2018052902-shield-experience-upgrade-7-mene-hledani-a-vice-zabavy/ ]

Virtual Tuning – 2. časť

[ http://programujte.com/profil/20356-tomas-majercak/ ]Google [ ?rel=author ]       [ http://programujte.com/profil/75-martin-zak/ ]Google [ :?rel=author ]       29. 4. 2006       17 758×

A je tady pokračování virtuálního tuningu. V druhé části je už známo, že nás čeká úprava předního a zadního nárazníku a také prahů. Řekl bych, že tato úprava je jedna z nejtěžších, protože je složité najít vhodný tvar nárazníku a jeho barvy. Ale dost řečí, pusťme se do práce.

První úpravou, kterou dnes začneme, bude úprava zadního nárazníku. Vložíme si obrázek, ze kterého budeme chtít nárazník zkopírovat. Danou část (v našem případě zadní nárazník), kterou chceme zkopírovat, označíme mnohoúhelníkovým lasem a klávesami Ctrl + C a Ctrl + V nárazník zkopírujeme na upravované auto.

Abychom nárazník přesně umístili, provedeme to pomocí Edit> transform> Distord. Po aplikaci upraveného nárazníku se pokusíme změnit barvu. Jelikož se ve třetí části bude měnit barva celého auta, tak nám postačí podobný odstín barvy.

Teď bychom se pokusili o výměnu předního nárazníku. Postup je stejný jako u zadního nárazníku, takže by bylo zbytečné psát celý postup znovu.

A je tu poslední úprava druhé části virtuálního tuningu, kterou je úprava prahů. Nejjednodušší úprava je opět vyříznutí nějakého prahu z jiného auta a vložit ho na upravovaný vůz.

Z odlišnou barvou nárazníků a prahu si nedělejte těžkou hlavu, při změně barvy vozu se potom barva doladí. Nezapomeňte si rozpracovanou práci uložit, pro pozdější změnu barvy nárazníků a prahu.


Článek stažen z webu Programujte.com [ http://programujte.com/clanek/2006042405-virtual-tuning-2-cast/ ].