× Aktuálně z oboru

SHIELD Experience Upgrade 7 – méně hledání a více zábavy [ clanek/2018052902-shield-experience-upgrade-7-mene-hledani-a-vice-zabavy/ ]
Celá zprávička [ clanek/2018052902-shield-experience-upgrade-7-mene-hledani-a-vice-zabavy/ ]

BitComet

[ http://programujte.com/profil/7799-martin-valent/ ]Google [ ?rel=author ]       [ http://programujte.com/profil/75-martin-zak/ ]Google [ :?rel=author ]       23. 5. 2006       22 122×

Klient pre sťahovanie a zdieľanie cez p2p siete.

Zháňate nejakú hru alebo software, ale nechcete zaplatiť? Tento program je jeden z mnohých p2p klientov, cez ktorý môžete sťahovať súbory. Bez problémov stiahnete hry, software, albumy, filmy a ďalšie súbory bez toho, aby ste zaplatili.

Rýchlosť závisí od pripojených užívateľov, ktorí majú sťahovaný súbor uložený na disku alebo ho ešte sťahujú. Pre málo anglicky zdatných ponúka veľkú škálu jazykov, kde je aj slovenský a český jazyk. Stačí len kliknúť na options> language a vybrať si váš jazyk. Potom už len stačí program vypnúť a znova zapnúť. Pre vyhľadávanie torrentov existujú rôzne servery:

  • TorrentSpy
  • TorrentPortal
  • TorrentReactor

Do niektorých z nich sa môžete zaregistrovať a pridávať vaše torrenty. Program má jednoduché ovládanie. Ponúka chat, kde sa rozprávate s usery, ktorý vybraný súbor sťahujú, štatistiku, v ktorej je popísané, koľko ste stiahli a koľko ste uploadli, a celková štatistika s vašou IP atď. Máte možnosť vidieť, koľko klientov sťahuje, koľko uploaduje, akú majú IP adresu s portom, aký program používajú, akou rýchlosťou sťahujú od ostatných a koľko percent už stiahli. Viac informácií o sťahovaní nájdete v „súhrne“, kde sa píše, koľko ešte budete sťahovať vo veľkosti, percentách a čase. V súhrne nájdete aj info o priemernej rýchlosti sťahovania a uplodovania a koľko je klientov pripojených a koľko sa pripojuje. V menu je možnosť „súbory“, kde sú informácie o súboroch, ktoré sťahujete, koľko ste stiahli v precentach a akú veľkosť má daný jeden súbor. Ďalšou funkciou v menu je funkcia „protokoly“. V nej nájdete Informácie o Vašom Počítači: RAM, CPU, OS a UDP port. Posledná funkcia v menu je „servery“. V nej nenájdete nič iné ako info o serveroch. Vynikajúca vlastnosť týchto programov je, že môžete vytvoriť torrent, ktorý môžete uploadnuť.


Článek stažen z webu Programujte.com [ http://programujte.com/clanek/2006052104-bitcomet/ ].