× Aktuálně z oboru

SHIELD Experience Upgrade 7 – méně hledání a více zábavy [ clanek/2018052902-shield-experience-upgrade-7-mene-hledani-a-vice-zabavy/ ]
Celá zprávička [ clanek/2018052902-shield-experience-upgrade-7-mene-hledani-a-vice-zabavy/ ]

Worms Armageddon v XP a savy týmů

[ http://programujte.com/profil/27-jiri-chytil/ ]Google [ ?rel=author ]       [ http://programujte.com/profil/75-martin-zak/ ]Google [ :?rel=author ]       30. 5. 2006       16 330×

Znám mnohé, co dodnes považují Worms Armageddon za tu nejpovedenější hru. A k tomu, aby si ji mohli zahrát, používají operačního systému Windows a ten chce sem tam reinstall, a to znamená ztrátu spousty dat a mimo jiné i týmů ve WA. A já vám ukážu, jaký soubor si uložit, abyste si nemuseli dělat nový tým a dělat tréninky od začátku.

No tak najdeme si složku, ve které máme WA nainstalované, např. E:\Worms, zanoříme se hlouběji do složky User. Budeme se tedy nacházet například v E:\Worms\User a půjdeme ještě hlouběji do složky Teams. V této složce je jen jediný soubor, a to WG.WGT. Ten si uložíme třeba na CD nebo na jiné médium a potom po instalaci je třeba ho do této složky vrátit. Instalací vzniklý soubor tedy přepíšeme.

Jak WA rozjet pod XP? Jedinou mně známou možností je patch. Seženete ho například na www.cdprojekt.cz [ http://www.cdprojekt.cz/ ] a nainstalujete ho na WA. Problém patce je rozlišení. Zahrajete si pouze na minimální. Je to sice trochu škoda, ale stačí to.


Článek stažen z webu Programujte.com [ http://programujte.com/clanek/2006052802-worms-armageddon-v-xp-a-savy-tymu/ ].