× Aktuálně z oboru

SHIELD Experience Upgrade 7 – méně hledání a více zábavy [ clanek/2018052902-shield-experience-upgrade-7-mene-hledani-a-vice-zabavy/ ]
Celá zprávička [ clanek/2018052902-shield-experience-upgrade-7-mene-hledani-a-vice-zabavy/ ]

Hledáte práci nebo brigádu? Zkuste www.itprofese.cz!

[ http://programujte.com/profil/1483-lukas-chury/ ]Google [ https://plus.google.com/101446994797551111026?rel=author ]       [ http://programujte.com/profil/118-zdenek-lehocky/ ]Google [ ?rel=author ]       15. 6. 2006       12 462×

Portálů nabízejících práci tu je mnoho, většinou se však jedná jen o obecně zaměřené servery s nabídkou zaměstnání, proto vznikl portál speciálně pro uchazeče o zaměstnání v oboru IT. Nachází se na adrese ITProfesia.sk [ http://itprofesia.sk ] a jedná se o ojedinělý projekt svého druhu na Slovensku. Navíc se nezaměřuje pouze na Slovensko, ale taktéž na Českou republiku – prostřednictvím sesterského portálu ITProfese.cz [ http://itprofese.cz ]




Co portál nabízí

Portál pro IT profesionály se zaměřuje na oblast informačních a komunikačních technologií, poskytuje informace o volných pracovních pozicích v IT oblasti, umožňuje uchazeči bezplatně hledat práci v databázi pracovních pozic nebo zařadit svůj profesní životopis. Možnosti hledání jsou však rozšířeny i o další kritéria – stáří nabídky, hledané zaměření (pozice), lokality a další. Jednoduše lze tedy dohledat pracovní nabídky ušité přesně na míru. Portál taktéž nabízí zveřejnění společnosti v seznamu zaměstnavatelů, zvěřejnění pracovní nabídky nebo procházení vložených životopisů – vše bezplatně.

Pokud se registrujete, můžete přidávat svoje životopisy, které pak mají k dispozici společnosti a zaměstnavatelé nebo vytvořit Agenta pracovních nabídek. Ten slouží k zasílání nejnovějších pracovních nabídek dle zvolených kritérií.

Pokud hledáte práci, můžete

›  vložit váš profesní životopis do veřejné databáze, kde bude k dispozici všem zaměstnavatelům a firmám, které nabízejí pracovní místa, vaše šance na získání místa se tak mnohonásobně zvýší
›  prohledávat databázi pracovních nabídek dle vámi zvolených kritérií
›  vytvořit Agenta pracovních nabídek, který bude sledovat nově vložené nabídky přímo ušité pro vás a bude vás o nich informovat

Pokud chcete nabídnout práci, můžete

›  nabízet pracovní místa vložením nabídky do databáze
›  procházet profesní životopisy
›  samozřejmostí je možnost zviditelnit svoje nabídky před ostatními

Portály ITProfese.cz [ http://itprofese.cz ] a ITProfesia.sk [ http://itprofesia.sk ] nabízejí nejen nabídku pracovních míst a zaměstnání, ale i kontraktů a aukcí, resp. inzerci na vytvoření konkrétních softwarových rešeních a produktů. Tím je dána možnost vývojářům a dalším v oboru IT rozvíjet svoje znalosti, získat dostatečnou praxi, která je dnes tolik potřebná.

Portál se momentálně nachází ve fázi „Sunrise period“, tzn., že vybrané služby jsou poskytovány zdarma a lze si tak vyzkoušet všechny nabízené funkce a samotný přínos tohoto specializovaného webu určeného pro IT/ICT sektor.

Pro univerzity a studentské organizace je a bude i po skončení „Sunrise period“ publikování pracovních příležitostí, článků, dalších informací a jiných aktivit bezplatné.

Portály v současné době nabízejí více jak 900 nově otevřených pracovních pozic pro IT odborníky nejen v IT společnostech. Pracovní pozice jsou zaměřené hlavně pro absolventy, dále pro studenty vysokých škol a v neposlední řadě i pro zaměstnance v oboru IT (nazávisle na sektorech trhu ekonomiky).

Služby obou portálů budou postupně rozšiřovány a doplňovány o nové možnosti, pracovní nabídky a funkce.
Provozovatelem portálů ITProfese.cz [ http://itprofese.cz ] a ITProfesia.sk [ http://itprofesia.sk ] je společnost ICT, s.r.o., která úspěšně působí na slovenském a českém trhu od roku 2005.





Portály jsou perfektně zpracovány, menu je přehledné a inuitivní. Svojí nabídkou služeb tak doplňují mezeru resp. chybějící část na česko-slovenském trhu.


Článek stažen z webu Programujte.com [ http://programujte.com/clanek/2006060701-hledate-praci-nebo-brigadu-zkuste-www-itprofese-cz/ ].