× Aktuálně z oboru

SHIELD Experience Upgrade 7 – méně hledání a více zábavy [ clanek/2018052902-shield-experience-upgrade-7-mene-hledani-a-vice-zabavy/ ]
Celá zprávička [ clanek/2018052902-shield-experience-upgrade-7-mene-hledani-a-vice-zabavy/ ]

eStránky.cz

[ http://programujte.com/profil/27-jiri-chytil/ ]Google [ ?rel=author ]       [ http://programujte.com/profil/20356-michal-zima/ ]Google [ ?rel=author ]       18. 6. 2006       14 924×

Chcete vlastní www stránky? S námi je máte do 3 minut a zdarma - slibují na webových stránkách www.eStranky.cz.

Pro lidi, kteří chtějí rychle udělat stránky, je tohle možné řešení. Můžete si vybrat z různých vzhledů v různých barvách. A můžete využít spousty běžných funkcí.

Co tedy nabízí

Stránky a příspěvky

Texty do výsledných stránek lze vkládat několika způsoby. První, co návštěvník uvidí, je úvodní strana. Pro obsah, jako je stránka s kontaktními údaji, lze využít samostatné stránky. Pro psaní deníčků, aktualit a zápisků jsou určeny příspěvky do rubrik. Ke stránkám nebo příspěvkům lze připojit fotogalerii, je možno je uložit jako rozpracované a do textu lze jednoduše vkládat obrázky. Návštěvníkům můžete umožnit přidávat komentáře k vašim stránkám i příspěvkům v rubrikách. Pro nalezení příspěvků lze v administraci i na výsledných stránkách využít archiv.

Fotoalbum

Fotoalbum je strukturované do rubrik fotogalerií. Každá rubrika může obsahovat několik fotogalerií, a ty pak obsahují fotografie. Pro vkládání fotografií lze využít i FTP přístup. Pro snadnější přístup k fotografiím slouží samostatné menu fotoalbum. Fotogalerie nemusí být publikována hned, ale lze ji publikovat později. Pro vyhledávání fotogalerií lze v administraci i na výsledných stránkách opět využít archiv. U každé fotogalerie je možno nastavit řazení fotografií, povolit komentáře návštěvníků a napsat uvozovací text. Jednotlivé fotografie lze otáčet a nastavit si pro každou vlastní název a popisek. Lze zvolit z několika způsobů procházení fotogalerií včetně automatického procházení – slideshow.

Design

Pro výsledné stránky je připraveno mnoho profesionálních grafických návrhů, které lze kdykoli přepínat. Každou šablonu si můžete libovolně měnit v editoru XHTML šablon nebo upravovat vzhled pomocí CSS. Úpravami lze dosáhnout i vlastního originálního designu. Pro zosobnění stránek lze jednoduše nastavit vlastní logo a portrét. Základním prvkem stránek je menu, které lze jednoduše spravovat. Ke snadnější orientaci ve struktuře stránek slouží navigační pruh.

Další funkce

K dispozici je také zámek, s nímž můžete vaše stránky zpřístupnit pouze po zadání hesla. Pro konfiguraci a základní seznámení se systémem je k dispozici průvodce nastavením. V přehledných statistikách se zobrazují grafy návštěvnosti a přehled nejčtenějších stránek a nejprohlíženějších fotogalerií. Kompletní stránky lze exportovat na jiný server. Pokud vlastníte nebo zvažujete registrovat doménu druhého řádu, lze ji nasměrovat přímo na vaše stránky s využitím všech funkci bez omezení.

Na ukázku stránky vytvořené pomocí eStránek:
http://www.wow-world.estranky.cz [ http://www.wow-world.estranky.cz/ ]
http://www.skprerov.cz [ http://www.skprerov.cz/ ]
http://www.annysek12.estranky.cz [ http://www.annysek12.estranky.cz/ ]

O cenách a tarifu zdarma si můžete přečíst přímo na webových stránkách na adrese http://www.estranky.cz/cenik/full [ http://www.estranky.cz/cenik/full ]

Zdroj: www.estranky.cz

Článek stažen z webu Programujte.com [ http://programujte.com/clanek/2006061701-estranky-cz/ ].