× Aktuálně z oboru

Vychází Game Ready ovladače pro Far Cry 5 [ clanek/2018040603-vychazi-game-ready-ovladace-pro-far-cry-5/ ]
Celá zprávička [ clanek/2018040603-vychazi-game-ready-ovladace-pro-far-cry-5/ ]

Google zkouší v rámci AdSense platbu za akci

[ http://programujte.com/profil/135-jakub-fiser/ ]Google [ ?rel=author ]       [ http://programujte.com/profil/20356-michal-zima/ ]Google [ ?rel=author ]       24. 6. 2006       9 124×

Inovací ve směru internetových reklamních systémů je nyní povícero. Google [ http://google.com/ ] se rozhodl přispět svou troškou vody do mlýna spuštěním testovacího provozu nového systému zpoplatnění reklamních inzerátů v rámci Google AdSense [ http://adsense.google.com/ ]. Zatímco dnes známe systémy PPC, kdy platba probíhá za kliknutí, tak novinka nese označení CPA, tedy platba za akci, např. za nákup, registraci apod. Vývojáři předpokládají, že inzerent tak získá větši flexibilitu a návratnost svých služeb, samozřejmě se předpokládá zvýšený zájem o reklamní kampaně na Internetu. Jisté také je, že cena bude vyšší oproti PPC modelu AdSense. Google tak dává příklad dalším systémů, které, pokud se vše ujme, samozřejmě nějak odpoví. Inovaci nelze brát jako nástupce systémů platby za klik, ale spíše jako doplňkové řešení. Uvidíme, jak se to bude líbit partnerským webům, které reklamní bloky zobrazují.


Článek stažen z webu Programujte.com [ http://programujte.com/clanek/2006062305-google-zkousi-v-ramci-adsense-platbu-za-akci/ ].