× Aktuálně z oboru

Programátoři po celém světě dnes slaví Den programátorů [ clanek/2018091300-programatori-po-celem-svete-dnes-slavi-den-programatoru/ ]
Celá zprávička [ clanek/2018091300-programatori-po-celem-svete-dnes-slavi-den-programatoru/ ]

Úvodník IV. – prověřeno půl milionem uživatelů

[ http://programujte.com/profil/1483-lukas-chury/ ]Google [ https://plus.google.com/101446994797551111026?rel=author ]       [ http://programujte.com/profil/118-zdenek-lehocky/ ]Google [ ?rel=author ]       18. 8. 2006       15 566×

I když portál Centrum je prověřen půl milionem uživatelů denně, jak uvádí na svých stránkách, my máme stejný počet, ovšem za rok. I tak se jedná o slušnou hranici, zvláště pro nás, a tak nezbývá, než poděkovat vám, čtenářům, za dosavadní přízeň.

Aby to vše ovšem nebylo jen o děkování, mám na vás i prosbu. Není nikterak velká, ale poslouží ke zlepšení služeb portálu a vám to doslova nic neubere, naopak opět dá.

Hodnoťte, prosím, shlédnuté články

Když si již nějaký článek přečtete, jediné, o co bych si dovolil poprosit, je: zhodnoťte jej. Ohodnoťte článek a řekněte tak dalším čtenářům, jak se vám líbil, či naopak, zda stojí za přečtení anebo je přímo perfektní. Toto hodnocení je totiž důležité i pro nás, jak se vám daný článek líbí a tedy hlavně pro autora. Opravdu je to jediné, oč žádám. Je to moc? ;)

A jaké novinky přinášíme v posledních dnech

Většinou se jedná pouze o drobné úpravy, které ovšem z dlouhodobějšího hlediska přispějí k lepší práci s portálem. Například ve Slovníku [ /slovnik.php ] již nejsou rozlišována malá a velká písmena, byly upraveny tiskové šablony, můžete si zobrazit vaše úkoly, které jste odevzdali; taktéž výpis úkolů si můžete nechat řadit dle známky, čísla úkolu či jména studenta. K dispozici máte také všechny naše připravované články, u kterých si můžete nechat zobrazit v jaké se nachází fázi – zda-li již jsou dokončeny či u nich probíhá korektura. Pokud už jsou dokončeny, uvidíte i datum, kdy budou vydány. Dále již je sledována aktivita redaktorů; pro ty, co nemají nastaveného avatara, je jich nyní k dispozici 58. Když čtete zajímavý článek například ve škole či kavárně, jedním kliknutím si můžete link článku poslat na mobil či e-mail.

Co plánujeme

Přímo nyní nemám žádné další návrhy. Navrhněte, co byste rádi na Programujte měli – nějaké nové funkce, možnosti, co upravit… Jsme komunitní web, tak se ptám zdejší vývojářské komunity, vás.


Článek stažen z webu Programujte.com [ http://programujte.com/clanek/2006081704-uvodnik-iv-provereno-pul-milionem-uzivatelu/ ].