× Aktuálně z oboru

Vychází Game Ready ovladače pro Far Cry 5 [ clanek/2018040603-vychazi-game-ready-ovladace-pro-far-cry-5/ ]
Celá zprávička [ clanek/2018040603-vychazi-game-ready-ovladace-pro-far-cry-5/ ]

Skupina vývojových nástrojů společnosti Borland oznamuje řadu Turbo™

[ http://programujte.com/profil/1483-lukas-chury/ ]Google [ https://plus.google.com/101446994797551111026?rel=author ]       [ http://programujte.com/profil/118-zdenek-lehocky/ ]Google [ ?rel=author ]       22. 9. 2006       13 528×

Produkty Turbo slučují snadné zvládnutí práce s podstatným zvýšením produktivity. Poskytují vývojářům přátelské a dostupné prostředí pro tvorbu databázových a webových aplikací, programů s bohatým grafickým rozhraním a programů využívajících webových služeb pro platformu Microsoft Windows. Turbo Delphi for .NET a Turbo C# podporují platformy Microsoft .NET a ASP.NET. Turbo Delphi, Turbo Delphi for .NET, Turbo C++ a Turbo C# jsou okamžitě dostupné v angličtině, němčině, francouzštině a japonštině. Hledáte-li více informací, volně dostupné produkty Turbo Explorer, vývojářské nápady, myšlenky a triky, navštivte http://www.turboexplorer.com [ http://www.turboexplorer.com ]; chcete-li v ČR a SR nakupovat produkty Turbo Professional, navštivte http://shop.borland.cz [ http://shop.borland.cz ].

Každý produkt řady Turbo je dostupný ve dvou edicích:

  • Edice Turbo Explorer je dostupná zdarma ke stažení a představuje pevné a ucelené řešení umožňující programátorům naučit se vyvíjet programy v rámci jedné platformy a jednoho jazyka.
  • Edice Turbo Professional se stanovenou cenou 11 800,- Kč bez DPH pro ČR a SR za jednu licenci jsou rozšiřitelnými a přizpůsobitelnými nástroji s více než 200 hotovými komponentami, se kterými se pracuje metodou „táhni-a-pusť“. Pomocí produktů této edice je zároveň možno pracovat s libovolnými z tisíců nástrojů, komponent a zásuvných modulů od nezávislých dodavatelů.

Ceny pro školy a vzdělávací instituce činí produkty Turbo přístupnějšími studentům a vzdělávacím organizacím pro proces neziskového školení a vzdělávání. Cena jednotlivých produktů Turbo Professional pro studenty a školy je 2 400,- Kč bez DPH za jednu licenci.

„Zaznamenáváme nadšenou odezvu na návrat produktů Turbo od ohromujícího počtu profesionálních vývojářů, amatérů a školitelů z celého světa“, komentuje situaci pan David Intersimone, viceprezident pro vztahy s vývojáři a hlavní „kazatel“ skupiny vývojových nástrojů společnosti Borland, známý též odborníkům v ČR a SR z mnoha odborných seminářů a setkání s vývojáři.

O skupině vývojových nástrojů

Skupina vývojových nástrojů společnosti Borland poskytuje pokrokové vývojové nástroje s vysokou produktivitou široké komunitě softwarových vývojářů od jednotlivců až po podnikové týmy. Produkty pomáhají vývojářům programovat pro zvolenou platformu. Zaměřují se na zjednodušování složitých technologií a úloh, takže se vývojáři mohou soustředit na návrh aplikací, nikoli na její infrastrukturu, a zajistit tak vždy včasné odevzdání projektu.


Článek stažen z webu Programujte.com [ http://programujte.com/clanek/2006092206-skupina-vyvojovych-nastroju-spolecnosti-borland-oznamuje-radu-turbo/ ].