× Aktuálně z oboru

SHIELD Experience Upgrade 7 – méně hledání a více zábavy [ clanek/2018052902-shield-experience-upgrade-7-mene-hledani-a-vice-zabavy/ ]
Celá zprávička [ clanek/2018052902-shield-experience-upgrade-7-mene-hledani-a-vice-zabavy/ ]

Invex & Digitex 2006 – první den

[ http://programujte.com/profil/4089-zdenek-vecera/ ]Google [ https://plus.google.com/+ZdenekVecera?rel=author ]       [ http://programujte.com/profil/118-zdenek-lehocky/ ]Google [ ?rel=author ]       9. 10. 2006       11 988×

Veletržní akce pro IT odborníky a širokou veřejnost. Vše začalo dnes – 9. 10. 2006 a potrvá pět dní, tedy do 13. 10. 2006.

Ročník jako každý jiný?

Po vstupu do areálu jste již tradičně uvítání slečnami nabízející poslední číslo časopisu Computer [ http://computer.zive.cz/ ] z vydavatelství Computer Press [ http://www.cpress.cz/ ] zdarma. Podobně můžete celkem bez větších obtíží získat časopis Doupě, který je nabízen za odpovědi na otázky s herní tématikou. Slovenská společnost ESET [ http://www.eset.cz/cz ], která je vývojářem antivirového řešení NOD32, nabízí roční licenci zdarma každému, kdo je jimi vylosován. Losování probíhá každou celou hodinu.

Na své si zajisté přijdou i tradiční sběrači různých letáků, které jsou vám doslova vnucovány na každém rohu.

Dny pro odborníky, aneb dny klidu

První dny jsou vyhrazené, jako je již dobrým zvykem, pro odborníky a tedy absence mládeže <15 let je vskutku vítána. Je to tedy klidná procházka s naprosto bezproblémovou možností řešit jednotlivé dotazy a problémy se zástupci společností. Jinými slovy, chcete-li z výstavní expozice něco mít, rozhodně nechoďte ve dny určené pro širokou veřejnost.

Úpadek nebo vzestup?

Každým rokem se slýchají ohlasy nazývající Invex upadajícím. Letos by snad tomu tak nemuselo být.

Nabízí se 580 vystavovatelů, z toho 145 zahraničních. Zastoupeno je 21 zemí a to vše na ploše 29 000 m2. Obsazeno je 10 výstavních pavilonů, z toho polovinu zabírá Digitex.

Dalo by se říci, že druhým (záchranným) dechem pro Invex [ http://www.invex.cz/ ] je 2. ročník zmíněného Digitexu, který zastřešuje zájem běžného návštěvníka. Je to především spotřební elektronika, digitální vysílání, digitální fotoaparáty, počítačové hry, herní hardware aj.

Již tradičně jsou nabízeny opravdové slevy (klidně až 50%) na počítačové příslušenství a hry. Stejně tak můžete zakoupit s velkou slevou starší i aktuální čísla časopisů s IT tématikou (Computer, Doupě, Level, Chip aj.) či využít zvýhodněného předplatného.

Závěr

Zvětšení expozice Digitexu je rozhodně přínosem. Manažeři této výstavní akce to rozhodně vědí, a proto se dá předpokládat, že podobný trend bude pokračovat i v příštích letech.


Článek stažen z webu Programujte.com [ http://programujte.com/clanek/2006100901-invex-digitex-2006-prvni-den/ ].