× Aktuálně z oboru

SHIELD Experience Upgrade 7 – méně hledání a více zábavy [ clanek/2018052902-shield-experience-upgrade-7-mene-hledani-a-vice-zabavy/ ]
Celá zprávička [ clanek/2018052902-shield-experience-upgrade-7-mene-hledani-a-vice-zabavy/ ]

TuneUp Utilities 2006

[ http://programujte.com/profil/20356-adriana-lachka/ ]Google [ ?rel=author ]       [ http://programujte.com/profil/118-zdenek-lehocky/ ]Google [ ?rel=author ]       30. 10. 2006       18 076×

TuneUp Utilities 2006 - autormi nazývaný aj ako švajčiarsky nôž pre každý počítač.

TuneUp Utilities 2006 je program, ktorý vám pomáha prispôsobiť si váš počítač podľa vašich potrieb.

Zistite, ako ľahko ovládatelný a efektívny môže byť Windows s týmto programom! TuneUp Utilities 2006 urobí váš systém rýchlejší, komfortnejší a bezpečnejší v priebehu pár minút.

Upravte si Windows presne podľa vašich predstáv

TuneUp SystemControl vám pomôže prispôsobiť si nastavenia operačného systému podľa potreby. Môžete vypnúť nepríjemné optické efekty, urobiť systém bezpečnejší alebo pridať fukcie do Internet Exploreru.

S TuneUp Styler môžete dať vašim Windows štýl, aký sa vám páči, upravovať ikony alebo si môžete zmeniť boot screen (pri spúštaní Vindows) a load screen (pri výbere uživateľa).

Opravte problémy a vymažte nepotrebné programy

S týmto programom sa dá taktiež vyhľadať chyby vo vašom počítači, a to prostredníctvom JEDINÉHO kliknutia, a ďalším kliknutím chyby opraviť. Taktiež sa tu dajú aj odinštalovávať nepotrebné programy (v podstate to isté ako Control Panel/Add or remove programs). Nájdete tu aj RegistryCleaner na čistenie registrov a okrem toho sa cez tento program dá aj defragmentovať disk.

Obnovte dôležité súbory

S TuneUp Undelete môžete obnoviť omylom vymazané súbory, aj keď ich nemôžte nájst vo Windows-ovom koši.

Majte Windows pod kontrolou

TuneUp Process Manager vám pomôže kontrolovať spustené programy, procesy a vyťaženie počítača (niečo ako Windows Task Manager).

S TuneUp StartUp Manager si môžete nastaviť, aké programy sa vám budú spúšťať po štarte počítača (napr. antivírus, rôzne IM apod.)

TuneUp System Information vám zobrazí info o hardware a software vo vašom počítači.

Trial verziu tohto programu si môžte stiahnuť na tejto adrese:
http://www.tune-up.com/download/tu2006/ [ http://www.tune-up.com/download/tu2006/ ]

Zdroj: www.tune-up.com

Článek stažen z webu Programujte.com [ http://programujte.com/clanek/2006102303-tuneup-utilities-2006/ ].