× Aktuálně z oboru

Vychází Game Ready ovladače pro Far Cry 5 [ clanek/2018040603-vychazi-game-ready-ovladace-pro-far-cry-5/ ]
Celá zprávička [ clanek/2018040603-vychazi-game-ready-ovladace-pro-far-cry-5/ ]

FreeCall, aneb volejte na pevnou linku zdarma

[ http://programujte.com/profil/3267-martin-pala/ ]Google [ ?rel=author ]       [ http://programujte.com/profil/20356-michal-zima/ ]Google [ ?rel=author ]       29. 10. 2006       46 518×

Zní voláni na pevnou linku zdarma jako nesmysl? Věřte, že ne. Čtěte dál.

Popis programu

Konečně tu máme nějaký program, který umožňuje volání z počítače na pevnou linku. Ne že by to například Skype neumožňoval, ovšem program FreeCall umožňuje volat na pevnou linku zcela zdarma. Stačí si vytvořit účet a můžete volat na pevnou linku, jak je libo. Hovor je většinou ukončen po délce hovoru jedna minuta. Jinak máte k dispozici 300 minut volání zdarma týdně. Program také umožňuje volat na mobilní telefon, na to si ovšem musíte zakoupit kredit.

Jednoduché nastavení

Program si stáhněte na FreeCall.com [ http://www.freecall.com/en/download.html ]. Po instalaci programu si v tabulce vyplňte požadované údaje. Položek Phone number a Mobil phone number si nevšímejte a stiskněte OK. V hlavním okně stojí za zmínku jen položky Contacts a Dialpad. V položce Contacts, jak již název napovídá, můžete mít uloženy, podobně jako ve Skypu, své přátele. Dialpad funguje přesně jako číselník na telefonu, prostě vytočíte a voláte. Číslo pevné linky zadávejte v mezinárodním formátu s předvolačkou +420. Samozřejmě že bez mikrofonu se tady neobejdete.

A to je vše, co stálo v tak jednoduchém programu za zmínku. Užijte si to.


Článek stažen z webu Programujte.com [ http://programujte.com/clanek/2006102802-freecall-aneb-volejte-na-pevnou-linku-zdarma/ ].