× Aktuálně z oboru

Programátoři po celém světě dnes slaví Den programátorů [ clanek/2018091300-programatori-po-celem-svete-dnes-slavi-den-programatoru/ ]
Celá zprávička [ clanek/2018091300-programatori-po-celem-svete-dnes-slavi-den-programatoru/ ]

Hlasujte pro .NET komponentu roku!

[ http://programujte.com/profil/2843-lukas-chadraba/ ]Google [ :2:?rel=author ]       [ http://programujte.com/profil/20356-michal-zima/ ]Google [ ?rel=author ]       7. 12. 2006       7 168×

Do soutěže pořádané společnostmi Altairis [ http://www.altairis.cz/cs/default.aspx ], Počítačovou školou Gopas [ http://www.gopas.cz/ ] a Microsoftem [ http://www.microsoft.com/cze/ ] se mohli od konce listopadu přihlásit všichni nadějní vývojáři na platformě .NET. Měli za úkol vytvořit nebo přihlásit svůj již vytvořený produkt a snažit při tom o užitečnost, praktickou využitelnost, kompatibilitu s .NET 2.0 a celkový umělecký dojem.

Do souteže se přihlásilo celkem 17 komponent. Partnerem uživatelské soutěže je společnost Rebex, která vítězi uživatelského hlasování věnuje zdarma jednouživatelskou licenci komponent Secure Mail a Secure FTP ve verzích pro .NET Framework a .NET Compact Framework.

Skutečného vítěze ale vybere tříčlená porota složená se zástupců tří partnerských firem. Štěpán Bechynský DPE – Developer Evangelist (Microsoft), Michal Bláha – Microsoft Solutions Architect MVP (Vyvojar.cz), Michal A. Valášek – Microsoft ASP.NET MVP (ASPNET.CZ). Vítěz ankety určený porotou získá předplatné MSDN Premium, Microsoft Visual Studio 2005 Team Edition a poukaz na libovolné třídenní školení v počítačové škole Gopas.

V souteži je mimo jiné i želízko v ohni – jeden redaktor z Programujte. Pozorně si prostudujte všechny komponenty a hlasujte pro tu nejlepší.

Hlasovat můžete zde [ http://komponenta-roku.aspnet.cz/Default.aspx ]

* Hlasovací pole najdete na každé jednotlivé stránce prezentující komponentu. Hlasovat lze pouze pro jednu. Hlasování je nutné potvrdit odkazem z emailu.


Článek stažen z webu Programujte.com [ http://programujte.com/clanek/2006120701-hlasujte-pro-net-komponentu-roku/ ].